Waarom lesGO - LesGO Skip to content

Waarom kies je voor Lesgo?

Hebben de beste instructeurs. De beste rijlespakketten. De nieuwste auto’s en hoge slagingspercentages

Overtuigd?

Vraag direct je gratis en
vrijblijvende proefrijles aan

Start direct

Koop direct online
je rijlespakket

Wij zijn de leukste!

Natuurlijk gewoon omdat wij de leukste franchise rijschool formule van Nederland zijn! Geloof je ons niet? Kijk dan maar eens op www.klantenvertellen.nl Hier lees je alle recensies van tevreden leerlingen die jou voorgingen. Deze onafhankelijke site is eerlijk, objectief en ongedwongen, je kunt er alle ervaringen met LesGO teruglezen.

Waar staat LesGO voor?

 • Super vriendelijke rijinstructeurs
 • Altijd dezelfde rijinstructeur
 • Direct starten met je rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
 • Zeer professioneel: je krijgt een digitale leskaart en lesboek
 • Grote organisatie: altijd een vestiging in de buurt
 • Gegarandeerd je rijlessen! Door het LesGo Garantiefonds
 • Altijd de nieuwste lesauto’s
 • Gespreid betalen mogelijk
 • Reeds duizenden tevreden klanten

De proefles is GRATIS

Spannend je eerste proefles, kom bij LesGO ontdekken wat je er van vindt en of de klik er is met jouw rijinstructeur. Zodra je enthousiast bent kunnen we direct de lessen inplannen. LesGO staat bekend om zijn flexibiliteit.

Een rijinstructeur bij jou in de buurt

Of je nou in een dorp woont of in de grote stad, we hebben door heel Nederland instructeurs rijden, dus ook bij jou in de buurt!

Betrouwbaarheid

Bij LesGO staat betrouwbaarheid voorop, daarom communiceren wij op de website alle prijzen van de lespakketten, zodat jij op de hoogte bent van de kosten. Verder is de proefles bijna altijd gratis en vrijblijvend. Op basis van de proefles maken wij een advies op maat, zodat je kunt kijken of jij je hierin kan vinden. En als je wilt overleggen we alles met je ouders, dat is natuurlijk erg logisch!

Lesvorderingskaart

Er wordt gewerkt met een instructiekaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden. Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

LesGO Garantiefonds

Wat er ook gebeurt met jouw rijinstructeur, je krijgt altijd waar je recht op hebt!! Klik hier voor meer informatie over ons LesGO garantiefonds.

Een pakket afgestemd op jouw rijstijl

Wil je 6 uur per week of 1 uur per week rijles, omdat de studie al genoeg tijd in de slag neemt? Geen probleem, bij LesGO maken we een pakket en planning aan de hand van jouw agenda! Direct beginnen met rijlessen, wanneer het jou uitkomt! Zodra de proefles goed is gegaan en je wilt graag verder, dan kunnen wij meteen een vervolgles inplannen. Op die manier kun je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dus niet meer op de fiets in de regen, maar droog en snel met de auto.

In nieuwe auto’s rijden

LesGO heeft de nieuwste lesauto’s. Alle auto’s zijn geschikt en betrouwbaar voor de rijlessen en voldoen aan de eisen die het CBR stelt aan een lesauto en ze zijn uiteraard helemaal in de stijl van LesGO!

Mogelijkheid tot het volgen van een spoedopleiding

Stel je wilt je rijbewijs zo snel mogelijk halen en je kan echt niet meer wachten. Dan is het al mogelijk je rijbewijs in 10 dagen te halen! Hiervoor is interesse in het autorijden en het snel kunnen oppakken van het autorijden natuurlijk wel belangrijk. Het is ideaal in de vakantieperiode, maar tijdens drukke schoolweken word het natuurlijk wat lastiger. Vraag gerust LesGO om meer advies!

Goed gekwalificeerde rijinstructeurs die in het bezit zijn van een rijinstructeur bewijs.

Ook zijn de meeste rijrijinstructeurs in het bezit van een diploma faalangst en een jaarlijkse bijscholing. Wat is er nou belangrijker dan een rijinstructeur waar het goed mee klikt en waar jij je vertrouwd bij voelt? LesGO zorgt ervoor dat ze rijinstructeurs aanneemt die passie hebben voor het autorijden en leerlingen iets kunnen aanleren. Daarnaast zijn alle rijinstructeurs zelfstandig ondernemers en lopen dus over van motivatie!

Rijles App

Online planning zodat je altijd kan kijken wanneer je volgende rijles staat ingepland. Wil je afspreken met een vriend(in), maar weet je niet meer wanneer je volgende rijles gepland staat? Kijk dan even op je app wanneer jouw volgende rijles staat ingepland.

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's