fbpx Skip to content

Wiel Stienen (Wielly)

Ik geef rijles in de omgeving Maastricht, Valkenburg en Eijsden

Ik ben Wiel Stienen (Wielly)

Woonplaats:Maastricht
Leeftijd:
Status:
Auto:Renault Captur
Muziek:Als jij dat wil
Hobby’s:Paardrijden, muziek, bioscoop, theater, lezen, reizen.

Volg mij ook op social media

Meer over mijzelf

Mijn naam is Wiel Stienen. Mijn rijschool is gevestigd in Maastricht. De afgelopen 20 jaar heb ik meer dan 1000 leerlingen naar hun rijbewijs gecoacht. Je mag dus stellen dat ik een ervaren rijinstructeur ben.

Wil je graag heel snel je rijbewijs?

Een spoedopleiding is bij mij mogelijk. Hierdoor kun je al binnen enkele weken op examen. Natuurlijk kun je ook in een normale frequentie van 1 of 2 keer per week lessen. Dat is wel een stuk relaxter!

Ik ben ook gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen die erg onzeker zijn of faalangst hebben.

Naast Limburgs en Nederlands spreek ik Engels en Duits. Dus ook internationale studenten zijn welkom!

Op m’n 24e was ik een van de jongste rijschoolhouders in Nederland. Een hele uitdaging! Nu, tientallen jaren later, na meer dan 1000 geslaagde leerlingen, vind ik het nog steeds een uitdaging om mensen te helpen om een goed en verantwoordelijk chauffeur te worden. En de jeugd in mijn lesauto houdt me jong ;)

Je gaat rijden in de allernieuwste Renault Captur! Een sportieve SUV met een hoge zit zodat je de weg goed kunt overzien. En om te zorgen dat jij altijd plezierig rijdt, heeft deze auto allerlei innovatieve functies. Bijvoorbeeld om je soepeler te laten schakelen en je te helpen bij het remmen en sturen mocht dat eens nodig zijn. En daarnaast krijg je natuurlijk de benodigde hulp van je instructeur!

Voor de proefles kom je zelf naar de rijschool toe. Voordeel is dat we alles rustig kunnen bespreken voordat je in de auto stapt en ik alles benodigde informatie bij de hand heb. (De overige rijlessen kom ik je overigens wel altijd thuis ophalen). Pas nadat alles voor jou duidelijk is gaan we de weg op. Eerst leg ik je uit wat we gaan doen en waar we gaan rijden. Voor jouw proefles neem ik ruim de tijd. (1 tot 1,5 uur inclusief voor- en nabespreking). Ik vind het belangrijk dat je voldoende tijd krijgt om vragen te stellen. Zeker in het begin ga ik je het niet moeilijk maken. Ik laat je zien dat ik de lessen structureel opbouw. Ik kijk steeds naar jouw mogelijkheden en pas de les daarop aan. Ik help je waar nodig maar laat je ook dingen zelf doen. Als we weer terug zijn maken we samen een plan hoe ik jou zo goed mogelijk aan je rijbewijs kan helpen. Ik vertel je ook hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en adviseer welk pakket het beste bij jou past. Daarna kun je in principe binnen 1 of 2 weken met lessen beginnen!

Ik vind het belangrijk dat een leerling zich op het gemak voelt en plezier aan het autorijden beleeft. Ik leg alles rustig uit en ben heel geduldig. Fouten maken mag! Daar kun je immers van leren. Kwaad worden hoort niet in een lesauto. Dat doe ik dus nooit!

Als ik je iets aan het uitleggen ben is dat niet handig. Maar zodra je routine gaat opbouwen kan dat vaak ontspannend werken en vind ik dat ook gezellig!

Mijn grootste hobby’s zijn muziek en reizen. En als ik tijd overhoud dan gebruik ik die om verder te schrijven aan mijn boek. Het zal nog wel een paar jaar duren voor ik dat af heb, ha ha.

Ben je op zoek naar een rustige en ervaren rij-instructeur die jouw belang voorop stelt en ervoor zorgt dat je steeds weer met plezier en enthousiasme de auto instapt? Dan gaan we er samen voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt!

Ik geef rijles in de regio Maastricht, Cadier en Keer, Berg en Eijsden.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!