Woonplaats:
Rijswijk
Leeftijd:
25-12-1981
Status:
Getrouwd
Auto:
VW Polo
Muziek:
Zeker weten!
Hobbies:
F1 kijken, rommelmarkten
MEER OVER MIJZELF

Hoi ik ben Wesley van Klink en geef rijles in Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Delft, Den Hoorn Pijnacker en het gehele Westland van Wateringen tot aan Hoek van Holland en alles wat er tussen ligt.

Even voorstellen...
Ik ben dus Wesley van Klink, 37 jaar en getrouwd met Deborah samen hebben we drie zoons . Ik ben al vanaf mijn 17de werkzaam in de transportsector en vanaf mijn 19de rijd ik zelf op een vrachtwagen met o.a. een trekker oplegger door heel Nederland heen. Dit is een hele berg ervaring die ik graag wil overbrengen op al mijn leerlingen.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Na lange tijd hetzelfde werk als vrachtwagen chauffeur was het tijd voor een andere uitdaging. Ik sta graag in contact met verschillende mensen en met dit werk kan ik het werken met mensen en werken op de weg combineren.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Een spiksplinternieuwe Volkswagen Polo
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik haal je op voor een proefles en tijdens die les kijk ik wat je al snel onder de knie heb en wat je nog moet leren. En aan de hand daarvan bepalen we wat voor lespakket het beste bij jou past.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ontspannen manier van lesgeven waar ik jou zoveel mogelijk aan ga leren van makkelijk naar moeilijk. We maken er een leuke leerzame les van waarin we in een ontspannen sfeer zoveel mogelijk gaan aanleren tot het moment dat je een zelfstandig veilig bestuurder ben.
Muziek in de auto?
Natuurlijk mag er ook muziek worden gedraaid ! Ik heb alle radio zenders naar keuze, of gebruik app connect om je eigen muziek af te spelen.
In mijn vrije tijd...
Hou ik mij bezig met games spelen/verzamelen. Ik kijk graag formule 1 en ik ben ook veel op rommelmarkten en events te vinden.
Waarom lessen bij mij?
Waarom niet :) Ontspannen leuke lessen waarin veel geleerd wordt , waarbij ik zoveel mogelijk van mijn eigen wegervaring op jou probeer over te brengen. Ik geef jouw les op maat op een tempo en een manier die past bij jou!

Ik geef rijles in de regio Delft, Den Haag, Naaldwijk, Rijswijk, en Westland

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ WESLEY VAN KLINK?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen