Skip to content

Wendy van Eijkelenburg

Ik geef rijles in de omgeving Tilburg.

Ik ben Wendy van Eijkelenburg

Woonplaats:Tilburg
Leeftijd:1972-11-07
Hobby’s:Fotografie en koken
Auto:VW Polo
Muziek:Ja zeker!
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hallo ik ben Wendy van Eijkelenburg. Gezellig dat je even komt kijken. Ik woon al sinds 1990 in Tilburg. Voordat ik rijinstructeur werd werkte ik bij het CZ zorgkantoor. Ik wilde echt iets voor de mensen kunnen betekenen en niet tegen allemaal regeltjes aanlopen. Daarom heb ik de switch gemaakt. Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rijinstructeur is dat ik veel in contact kom met vaak jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Aandacht voor jou vind ik hierin erg belangrijk. Mijn motto is niet alleen om je zo snel mogelijk, maar met name zo goed mogelijk naar je rijbewijs te begeleiden. Dit zie ik ook als mijn verantwoordelijkheid.

Na jaren op kantoor te hebben gezeten wilde ik wel eens iets anders. Vroeger hebben wij thuis ook een rijschool gehad. Dus de keus om de opleiding te gaan volgen was snel gemaakt. Het ondernemen zit me in mijn bloed. Om met jongeren te werken is gewoon geweldig. Ik ben bezig om jou veilig in het verkeer te laten rijden en jij moet daar veel plezier in hebben. Dat geeft mij enorm veel energie.

Ik rij in de nieuwste Volkswagen polo. De auto is uitgerust met de nieuwste technieken zoals navigatie, parkeersensoren, apple carplay ed.

We gaan eerst kennis maken. Daarna zal ik doornemen hoe ik te werk ga en wat je van mij kunt verwachten. We rijden dan samen naar een rustige plek waar ik je de eerste beginselen van het auto rijden ga leren. Dit alles zal op jou tempo gaan waarbij we de veiligheid hoog in het vaandel houden.

Mijn stijl van lesgeven hangt vooral van jou af. Ik zal mij daarop aanpassen. Geen leerling is hetzelfde dus kun je ook niet een vaste planning aanhouden. De lessen zijn wel opgebouwd in een vast patroon. Het draait om herhalen wat er in de vorige les is geleerd, aan het verkeer deelnemen en het aanleren van nieuwe onderdelen. Verder vind ik het belangrijk dat we samen veel plezier beleven aan de les.

Ja zeker! Het zorgt voor gezelligheid. Samen komen we er vast wel uit wat er uit de speakers komt.

Mijn grootste passie is fotografie. Helemaal wegkruipen in mijn camera en even alles om mij heen vergeten. Verder heb ik nog een kat en een hond waar ik veel aandacht aan geef. Koken doe ik ook graag.

Omdat ik echt de tijd neem voor jou. Ik zal van jou een goede en vooral veilige verkeersdeelnemer maken die trots is op zijn/haar rijbewijs.

Ik geef rijles in de regio Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen, Dongen en Waalwijk.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!