Woonplaats:
Tilburg
Leeftijd:
07-11-1972
Status:
Partner
Auto:
VW Polo
Muziek:
Ja zeker!
Hobbies:
Fotografie en koken
MEER OVER MIJZELF

Hallo ik ben Wendy Bierings. Gezellig dat je even komt kijken. Ik woon al sinds 1990 in Tilburg. Voordat ik rijinstructeur werd werkte ik bij het CZ zorgkantoor. Ik wilde echt iets voor de mensen kunnen betekenen en niet tegen allemaal regeltjes aanlopen. Daarom heb ik de switch gemaakt. Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rijinstructeur is dat ik veel in contact kom met vaak jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Aandacht voor jou vind ik hierin erg belangrijk. Mijn motto is niet alleen om je zo snel mogelijk, maar met name zo goed mogelijk naar je rijbewijs te begeleiden. Dit zie ik ook als mijn verantwoordelijkheid.

 

Even voorstellen...
Ik ben Wendy Bierings en woon in de Reeshof in Tilburg samen met mijn partner en dochter. Verder heb ik nog een zoon. Door Mij wordt er ingeleefd in een leerling en is er het besef dat het erg belangrijk is om op een plezierige manier les te krijgen. Persoonlijke aandacht en service staat bij mij voorop. Ik vind het fijn om je bij te staan bij al je vragen en je te helpen
daar waar het nodig is.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Na jaren op kantoor te hebben gezeten wilde ik wel eens iets anders. Vroeger hebben wij thuis ook een rijschool gehad. Dus de keus om de opleiding te gaan volgens was snel gemaakt. Het ondernemen zit me in mijn bloed. Om met jongeren te werken is gewoon geweldig. Ik ben bezig om jou veilig in het verkeer te laten rijden en jij moet daar veel plezier in hebben. Dat geeft mij enorm veel energie.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik rij in de nieuwste Volkswagen polo. De auto is uitgerust met de nieuwste technieken zoals navigatie, parkeersensoren, apple carplay ed.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
We gaan eerst kennis maken. Daarna zal ik doornemen hoe ik te werk ga en wat je van mij kunt verwachten. We rijden dan samen naar een rustige plek waar ik je de eerste beginselen van het auto rijden ga leren. Dit alles zal op jou tempo gaan waarbij we de veiligheid hoog in het vaandel houden.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Mijn stijl van lesgeven hangt vooral van jou af. Ik zal mij daarop aanpassen. Geen leerling is hetzelfde dus kun je ook niet een vaste planning aanhouden. De lessen zijn wel opgebouwd in een vast patroon. Het draait om herhalen wat er in de vorige les is geleerd, aan het verkeerd deelnemen en het aanleren van nieuwe onderdelen. Verder vind ik het belangrijk dat we samen veel plezier beleven aan de les.
Muziek in de auto?
Ja zeker! Het zorgt voor gezelligheid. En samen komen we er vast wel uit wat er uit de speakers komt.
In mijn vrije tijd...
Mijn grootste passie is fotografie. Helemaal wegkruipen in mijn camera en even alles om mij heen vergeten. Verder heb ik nog een kat en een hond waar ik veel aandacht aangeef. Koken doe ik ook graag. Mijn partner heeft een eigen caterings bedrijf en help hem ook graag in mijn vrije tijd.
Waarom lessen bij mij?
Omdat ik echt de tijd neem voor jou. Ik zal van jou een goede en vooral veilige verkeersdeelnemer maken die trots is op zijn/haar rijbewijs.

Ik geef rijles in de regio Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen, Dongen en Waalwijk.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ WENDY BIERINGS?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen