Diana Wagenaar

Woonplaats:
Herkingen
Leeftijd:
21-03-1962
Status:
Getrouwd en moeder
Auto:
Volkswagen T-Cross
Muziek:
Ja natuurlijk!
Hobbies:
Theater
MEER OVER MIJZELF

Hoi, ik ben Diana Wagenaar en ik ben rijinstructeur voor de regio Goeree-Overflakkee, dus tussen Ooltgensplaat en Ouddorp. Wil jij je rijbewijs halen? Dan ben je bij mij met aan het goede adres. Samen gaan we er voor zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen en veilig de weg op kan.

Even voorstellen...
Ik ben niet helemaal piepjong meer (mijn leeftijd ga ik natuurlijk niet verraden, haha), getrouwd en woon in Sommelsdijk per 01-07-2020 Herkingen. Samen met mijn man hebben we 6 kinderen. Ze zijn allemaal opgegroeid op Goeree-Overflakkee. Inmiddels wonen zij verspreid over het land, waarvan 2 dochters nog in Sommelsdijk en 1 zelfs in Australië, wat ons weer een mooie vakantiebestemming biedt.
In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning en fitness en wandelen we met In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning en fitness en wandelen we met onze hond; een Labrador Retriever en we hebben ook nog een blaffende papegaai in huis. Ook houden we ervan om naar theater te gaan en af en toe een terrasje te pakken. Het spreekt natuurlijk voor zich dat auto rijden ook een hobby van mij is. . Ook houden we ervan om naar theater te gaan en af en toe een terrasje te pakken. Het spreekt natuurlijk voor zich dat auto rijden ook een hobby van mij is.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Na jarenlang in dezelfde branche te hebben gewerkt, en eigenlijk ook nog wat omzwervingen gemaakt te hebben, heb ik gekozen voor iets wat ik echt leuk vind, n.l. met mensen omgaan en ze iets nieuws leren. En aangezien ik graag auto rijd heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Volkswagen T-Cross
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik haal je thuis op, of op een andere locatie. Daarna maken we kennis met elkaar en met de auto. Uiteraard gaan we ook een stukje rijden, we kijken samen wat je al kunt, en baseren daarop wat we gaan doen. Maar één ding is zeker: we maken er een leuke les van.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Op een leskaart houd ik je vorderingen bij. Ik streef er naar om mijn manier van les geven zo veel mogelijk op jou af te stemmen. Gezelligheid en humor verlies ik daar natuurlijk niet bij uit het oog. Het moet een leerzame gezellige les worden, het draait tenslotte om jou!
Grootste geheim?
Dat ga ik natuurlijk niet verklappen, als ik die al zou hebben.
Wat wil ik leerlingen meegeven?
Dat jullie tevreden terug kunnen kijken op een leuke, gezellige en leerzame rijopleiding, mij en LesGO.
Muziek in de auto?
Dat laat ik helemaal aan jou over. Zelf vind ik het prettig om een zacht achtergrond muziekje te hebben, maar de keuze is aan jou uiteraard.
In mijn vrije tijd...
In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning en wandel ik veel met onze honden. Ook houden we ervan om naar theater te gaan en af en toe een terrasje te pakken. Het spreekt voor zich dat auto rijden ook een hobby van mij is.
Waarom lessen bij mij?
Ik ben rustig, heb een luisterend oor, heb humor en geduld. Fouten maken mag, sterker nog…..als je geen fouten zou maken, dan heb je mij niet (meer) nodig! Ik ga jou helpen om dat begeerde roze pasje te halen, zodat jij kunt zeggen dat je veilig, vlot en zelfstandig de weg op kunt.

Ik geef rijles in de regio Goeree-Overflakkee

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES DIANA WAGENAAR?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen