Woonplaats:
Kruiningen
Leeftijd:
22-06-1981
Status:
Auto:
Volvo V40
Muziek:
Natuurlijk!
Hobbies:
Reizen
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Vincent Visch en ik ben woonachtig in Kruiningen, na altijd in de randstad gewoond te hebben geniet ik hier nu al inmiddels een aantal jaren van de rust. Dat ik geen originele Zeeuw ben is dan soms ook goed te horen door de Rotterdamse woorden die ik soms gebruik of door de Zeeuwse woorden die ik nog niet helemaal correct weet uit te spreken. (Wat regelmatig voor hilarische momenten zal zorgen tijdens de rijlessen)
Na 16 jaar veel onderweg geweest te zijn als onder andere vrachtwagen- en buschauffeur heb ik ervoor gekozen om deze ervaring te gaan delen en heb ik mijzelf omgeschoold tot rij instructeur.
Nadat ik eerst ervaring bij een andere rijschool heb opgedaan ben ik vervolgens aan de slag gegaan bij LesGO.

Even voorstellen...
Mijn naam is Vincent Visch en ik ben woonachtig in Kruiningen, na altijd in de randstad gewoond te hebben geniet ik hier nu al inmiddels een aantal jaren van de rust en weet ik overal goed de weg voor jou rijopleding zodat je alles goed kan leren en oefenen.
Ik heb al veel rijervaringen opgedaan als Touringcar en Vrachtwagen chauffeur, daarna heb ik mijzelf laten omscholen tot rijinstucteur, na enige tijd voor een grote rijschool in Goes te hebben gewerkt ben ik voor mijzelf gaan werk via Lesgo.
Ik geef B en E achter B rijles, ik doe aan bijscholingen, begeleiding van rijtesten, hulp met theorie etc, Ik help je van A tot Z.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Mijn ervaring op de weg wil ik graag met je delen als je zelf de stap gaat zetten om de weg op te gaan, door mijn ervaringen als bus/vrachtwagen chauffeur kan ik tips mee geven die je zolang je zult rijden kan blijven gebruiken. Wil je ooit in het drukke Parijs rondrijden of aan de linkerkant van de weg in Engeland? Zelfs hierin kan ik mijn ervaringen en tips met je delen.
Het plezier wat ik nog steeds iedere dag heb in het auto rijden wil ik overdragen aan jou om ook jouw plezier te leren hebben tijdens het auto rijden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
In een super mooie, moderne en sportieve Volvo V40 met een D4 Motor die maar liefst 270 pk heeft, daarbij is hij voorzien van alle adas hulpmiddelen voor een veilige opleidingKom je voor je E achter B dan rij je ook met deze Volvo, er zit zoveel pk in dat je niet zal merken dat je met een zware lange aanhanger aan het rijden bent.
Zie de foto van deze mooie combinatie
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik haal je op bij je thuis, op school, op je werk of op een andere plek om te gaan beginnen aan je aller eerste rijles. Tijdens de les zal ik je zoveel mogelijk laten zien wat het auto rijden inhoudt en hoe leuk het wel niet is om zelf rond te rijden. Je mag zelfs al gelijk beginnen met het sturen,gas geven,remmen en kennis maken met het schakelen en dit alles in slechts 1 uurtje. Na de proefles zullen we een planning opstellen om samen tot de ideale planning te komen voor het behalen van je rijbewijs, een planning die helemaal past bij jou wensen. Kortom een complete opleiding die bij je past. Je krijgt dus een proefles en intake gesprek, indien gewenst kan dit bij jou thuis met je ouders en/of Partner. Zo houden we het persoonlijk en duidelijk.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Niemand is hetzelfde dus iedere rijles zal anders zijn, heb je wat moeite met teveel informatie te verwerken dan doe ik het rustig aan of wil je juist zo snel mogelijk alles leren, alles is mogelijk. Op een zo leuk en gezellig mogelijke manier gaan we er samen aan werken om je rijbewijs te halen en dit op de manier die juist zo goed bij jou past.
Ik pas mijn lesstijl helemaal aan naar wat jij nodig hebt om te leren autorijden, na de proefles zullen we al kijken wat het beste bij jou past.

Ik geef vooral les in Goes, omdat hier het CBR gevestigd is en je hier alles goed kunt oefenen. Maar ik kan je ook ophalen als je van verder komt en dit zo uitkomt in de planning met andere leerlingen! Ik rij van Middelburg tot aan Rilland tot Colijnsplaat. Kom je buiten deze regio we kunnen altijd overleggen. Zo komen er heel veel leerlingen uit Zierikzee en Bruinisse.
Muziek in de auto?
Natuurlijk! En je mag zelf nog kiezen welke zender. Maar wil je het stil hebben dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
In mijn vrije tijd...
Tussen alle rijlessen neem ik graag een weekendje of een weekje vrij om een mooi land te bezoeken of om er even tussen uit te gaan. Daarnaast rij ik graag motor en vind ik het leuk van alles te ondernemen.
Les ook E achter B bij mij!
Ook voor E achter B kun je bij mij terecht.Waarom lessen bij mij?
Wil je gezelligheid, leuke lessen en lessen die aangepast worden naar jou manier van leren dan ben ik zeker de rij instructeur die bij je past.Ik ben een heel rustig persoon die veel geduld hebt.
Ook als je faalangst, ADHD of Autisme hebt ben je welkom om bij mij je rijlessen te gaan volgen, hiervoor heb ik ook mijn opleidingen gedaan en afgerond. Boek snel een proefles in en ik zal je laten zien dat autorijden superleuk is! Ik zal je helpen van a tot z met jou opleiding !

Ook ben ik te boeken voor jou E achter B opleiding om te mogen rijden met een aanhanger tot 3500 kg en 18 meter lang. Ook doe ik opfriscursussen hiervoor.Ik geef rijles in de regio Goes

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ VINCENT VISCH?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen