Woonplaats:
Tilburg
Leeftijd:
21-05-1976
Status:
getrouwd en vader
Auto:
VW Polo
Muziek:
Dat mag!
Hobbies:
Rugbytrainer
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Twan van Bommel, ik ben rijinstructeur voor de regio Tilburg. Ik geef rijles in de plaatsen Dongen, Tilburg, Kaatsheuvel, Goirle en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant voor je te maken zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben geboren en getogen in Tilburg en ik woon daar nog steeds heel plezierig. Samen met mijn vrouw hebben we een zoontje. In mijn vrije tijd geef ik rugbytraining aan kinderen van 9 tot 11 jaar. Daarnaast kijk ik graag naar sport. Een goed partijtje rugby staat daarbij natuurlijk bovenaan.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Voordat ik rijinstructeur werd, werkte ik met mensen met een licht verstandelijke beperking. Het met mensen werken en hun iets leren heeft mij besloten om rijinstructeur te worden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
een gloednieuwe VW Polo
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je op de afgesproken locatie ophalen en daar mag jij gelijk achter het stuur plaatsnemen. Ik geef je een korte uitleg over de auto om daarna als eerste te beginnen met sturen en gas geven. Wanneer dit goed gaat mag je ook schakelen. Natuurlijk begeleidt ik je hierin!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik probeer de tijd die we hebben zo goed mogelijk te gebruiken om jou het autorijden eigen te maken. Natuurlijk maken we er een leuke les van!
Muziek in de auto?
Jahoor dat mag zeker!
In mijn vrije tijd...
ik ben trainer van ons Rugby team, superleuk om te doen
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een gezellige instructeur, hou van een praatje waarbij we altijd een prettige werksfeer houden, zodat je gemakkelijk leert en zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Ik geef rijles in de regio Waalwijk, Oisterwijk, Drunen, Tilburg, Dongen en Goirle

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ TWAN VAN BOMMEL?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen