fbpx Skip to content

Twan Aerts-Van Wijk

Ik geef rijles in de omgeving Tilburg

Ik ben Twan Aerts-Van Wijk

Woonplaats:Goirle
Leeftijd:1979-07-29
Status:Getrouwd
Auto:VW Polo
Muziek:Tuurlijk!
Hobby’s:Hardlopen, mijn gezin, lezen en muziek

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hallo, mijn naam is Twan van Wijk. Ik ben je rijinstructeur bij LesGO. Ik woon met veel plezier sinds 2010 in Goirle met mijn gezin. Ik heb jarenlange ervaring in het opleiden, coachen en het werken met mensen. De afgelopen 23 jaar ben ik actief geweest in sales- en salesmanagement functies.. Daarnaast zijn ‘het beste uit mensen halen’ en ‘maatwerk leveren’ mijn passie.

Vanaf dag één vind ik autorijden geweldig. Door mijn persoonlijke verkeerservaring en het steeds meer dynamische verkeer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je veilig, verantwoord, zelfverzekerd én sociaal de weg op gaat!

In 2018 heb ik besloten om mijn werk- en verkeerservaring te combineren door vooral die dingen te doen in mijn werk die de leerlingen waarmee ik mag werken, maar ook mezelf energie geven! Daarom ben ik opgeleid tot rijinstructeur en ben zelfstandig ondernemer bij LesGO. Ik verzorg rijlessen in de omgeving van Tilburg, Goirle, Gilze Rijen e.o., Dongen, Oisterwijk en Berkel-Enschot.

Slagen voor je rijbewijs examen bereiken we samen, doordat jij het tempo aangeeft en ik de les daarop afstem. Ik heb humor en geduld, zeker als je het autorijden lastig vindt of faalangst hebt. Kom bij mij lessen als jij professioneel les wil krijgen, aangezien ik professionaliteit hoog in het vaandel heb!

Je krijgt les in een nieuwe Volkswagen Polo!

Een proefles is bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Ik vind het belangrijk dat je aan het eind van de les een goed beeld hebt van mij, maar ook van het verloop van jouw persoonlijke opleiding. Tijdens de proefles krijg ik ook een goed beeld van jou en je wensen omtrent je opleiding. Zo kunnen we er samen een succes van maken! Daar doen we het voor toch?

Ik vind het belangrijk om het beste uit mensen te halen. Dit betekent dat we samen kijken welke manier van lesgeven het beste bij jou past! Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Polo. De auto ziet er mooi uit, maar belangrijker nog is dat hij voorzien is van de laatste innovaties zodat je les krijgt in een volwaardige auto. Hiermee ben je goed voorbereid op de toekomst!

Als jij dat fijn vindt staat de radio aan.

In mijn vrije tijd trek ik er graag met mijn gezin op uit, ontspan ik door het werken in onze tuin, het lezen van een goed boek of het kijken van een goede film. Muziek en dans vind ik ook leuk. Daarnaast vind ik het belangrijk om te sporten. Hardlopen of squashen doe ik graag als ik een uurtje over heb!

Transparant zijn vind ik ontzettend belangrijk, dus je vorderingen kun je vanaf dag 1 volgen! Daarnaast ben ik duidelijk en transparant. Samen maken we goede afspraken over jouw persoonlijke leerdoelen zodat je met plezier elke keer weer de lesauto instapt! Fouten maken is niet erg, sterker nog… Ik praat liever niet over fouten, maar over leermomenten. Dat is mijn manier van lesgeven, prettig, duidelijk en motiverend! Ik zie je graag in een proefles!

Ik geef rijles in de regio Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen en Dongen.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!