Tim Hemelrijk

Woonplaats:
Middelburg
Leeftijd:
06-07-1964
Status:
Vrijgezel
Auto:
Renault Clio
Muziek:
Dat mag zeker!
Hobbies:
Vrijwilligerswerk
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Tim Hemelrijk en ik ben rijinstructeur voor de regio Zeeland. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Goes, Middelburg, Vlissingen, Oost Souburg en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur.

Even voorstellen...
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met familie, vrienden en mijn vriendin om te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om vrijwilligers werk te doen in de modebranche.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Het vak rijinstructeur heeft mij altijd getrokken. Ik heb uiteindelijk na eerst een andere carrière te hebben gehad, toch de stap gemaakt om het dan ook echt te worden. Tijdens de opleiding ben ik het beroep nog interessanter gaan vinden. Daarbij is de samenwerking met mensen ook een aantrekkelijk punt van het beroep. In mijn werkervaring komt dit element vaak terug.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Voorop staat dat de proefles leuk moet zijn. Dus eerst een gezellig babbeltje. Daarbij is de proefles ook heel leerzaam. Sommige leerlingen zijn na afloop blij dat ze in een auto hebben gereden. Dat hadden ze vooraf nooit gedacht. En het doet je veel om te horen dat ze het tof vonden bij jou. En nog mooier als ze bij je willen lessen.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik ben gericht op vooruitgang en ontwikkeling. Ik wil alle elementen van het autorijden goed aanleren. En ook de verkeersregels komen aan de orde. Ik vind het leuk om daar met de leerling over te praten en dan is het leuk te zien dat ze zelf met vragen komen. Situatie bevragingen worden dan ook uitdagend voor de leerling. Daarnaast ben ik betrokken bij de leerling en vindt een gezellige sfeer tijdens het autorijden heel belangrijk. Het is zo mooi om samen met de leerling naar het examen toe te werken én het rijbewijs te halen.
Muziek in de auto?
Jahoor dat mag zeker!
In mijn vrije tijd...
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met familie, vrienden en mijn vriendin om te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om vrijwilligers werk te doen in de modebranche.
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een rustige en vriendelijke rijinstructeur die het belangrijk vind dat jij op een vlotte en snelle manier je rijbewijs haalt.

Ik geef rijles in de regio Middelburg en Vlissingen

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ TIM HEMELRIJK?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen