fbpx Skip to content

Tim Hemelrijk

Ik geef rijles in de omgeving Middelburg en Vlissingen

Ik ben Tim Hemelrijk

Woonplaats:Middelburg
Leeftijd:1964-07-06
Status:Vrijgezel
Auto:Renault Clio
Muziek:Dat mag zeker!
Hobby’s:Vrijwilligerswerk

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Tim Hemelrijk en ik ben rijinstructeur voor de regio Zeeland. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Goes, Middelburg, Vlissingen, Oost Souburg en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur.

Het vak rijinstructeur heeft mij altijd getrokken. Ik heb uiteindelijk na eerst een andere carrière te hebben gehad, toch de stap gemaakt om het dan ook echt te worden. Tijdens de opleiding ben ik het beroep nog interessanter gaan vinden. Daarbij is de samenwerking met mensen ook een aantrekkelijk punt van het beroep. In mijn werkervaring komt dit element vaak terug.

In een mooie Renault Clio

Voorop staat dat de proefles leuk moet zijn. Dus eerst een gezellig babbeltje. Daarbij is de proefles ook heel leerzaam. Sommige leerlingen zijn na afloop blij dat ze in een auto hebben gereden. Dat hadden ze vooraf nooit gedacht. Het doet je veel om te horen dat ze het tof vonden bij jou en het is nog mooier als ze bij je willen lessen.

Ik ben gericht op vooruitgang en ontwikkeling. Ik wil alle elementen van het autorijden goed aanleren. Ook de verkeersregels komen aan de orde. Ik vind het leuk om daar met de leerling over te praten en dan is het leuk te zien dat ze zelf met vragen komen. Situatie bevragingen worden dan ook uitdagend voor de leerling. Daarnaast ben ik betrokken bij de leerling en vind ik een gezellige sfeer tijdens het autorijden heel belangrijk. Het is zo mooi om samen met de leerling naar het examen toe te werken én het rijbewijs te halen.

Jahoor dat mag zeker!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met familie, vrienden en mijn vriendin om te gaan. Daarnaast vind ik het leuk om vrijwilligers werk te doen in de modebranche.

Ik ben een rustige en vriendelijke rijinstructeur die het belangrijk vind dat jij op een vlotte en snelle manier je rijbewijs haalt.

Ik geef rijles in de regio Middelburg, Vlissingen en Goes

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!