Threasher Brinkert - LesGO Skip to content

Threasher Brinkert

Ik geef rijles in de omgeving Dronten.

Ik ben Threasher Brinkert

Woonplaats:
Dronten
Leeftijd:
1985-04-05
Hobby's:
Reizen
Auto:
Ford Puma
Muziek:
Altijd gezellig

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hallo ik ben Threasher,  een geboren Amsterdammer en momenteel wonend in het rustige en mooie dorp Dronten. Ook heb in een zoontje.

Na jaren met veel plezier in het toerisme gewerkt te hebben en veel collega’s/stagiaires opgeleid te hebben ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Als rijinstructeur wil ik je klaarstomen om deel te kunnen nemen aan het verkeer! Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ze te helpen groeien. Het geeft mij veel voldoening om iemand te zien slagen, dus daar ga ik ook voor! Ben je nieuwsgierig en wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem gerust contact met me op!

Ps. Voor lessen in het Engels kan je ook bij mij terecht.

Mensen zien groeien in hun leven is mooi. Mensen zien die hun doelstelling behalen ook. Samen wil ik dat bewerkstelligen! Dat is het mooie van rijinstructeur worden en daarom ben ik het geworden

Ik kom je ophalen in een Ford Puma!

Uiteraard beginnen we met een gezellige kennismaking. Het is voor ons beide belangrijk om te weten wie we zijn. We moeten eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Samen gaan we kijken dmv een ritje hoe we jou opleiding zo goed mogelijk kunnen plannen.

Ik probeer de lessen zo te geven, dat het voor iedereen toegankelijk is. De lessen zullen wel zo gestructureerd mogelijk zijn. Verder ben ik rustig van aard en zal ik altijd de rust bewaren in welke situatie dan ook.

Ja, dat mag zachtjes op de achtergrond aan staan. Muziek kan altijd gezellig zijn, maar het mag nooit een les gaan storen.

Het is juist de bedoeling om die zo min mogelijk te hebben. Dus kom allen bij mij rijlessen volgen! De vrije tijd die ik dan nog overhoud, besteed ik aan mijn gezin en familie.

Ik ga je op een leuke, rustige en gestructureerde manier opleiden. Samen gaan we voor je rijbewijs! Samen zorgen we ervoor dat je veilig en zelfstandig in een auto kunt deelnemen aan het verkeer!

Ik geef rijles in de regio Harderwijk, Dronten en Lelystad.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's