Woonplaats:
Leeftijd:
02-10-1996
Status:
Ongehuwd
Auto:
Muziek:
Gezellig
Hobbies:
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Soraya en toen ik ben begonnen met deze opleiding werd ik direct enthousiast, daardoor wist ik meteen dat ik de juiste keuze hadt gemaakt. In de periode voordat ik rijinstructeur ben geworden heb ik gewerkt als vertegenwoordiger voor een bedrijf, waar ik dagelijks met klanten sprak over de diversiteit van producten en diensten. Het werk sloot dus aan bij mijn opleiding, kennis op anderen overbrengen. Deze kwaliteiten heb ik meegenomen, zo zal ik jou alle kennis die je nodig hebt aanleren. Ik streef er dan ook naar om jou snel aan het rijbewijs te helpen door middel van leuke en leerzame lessen!

 

Even voorstellen...
Ik ben Soraya, ik woon nu nog in Zundert (Brabant) maar wil snel gaan verhuizen richting Rotterdam of Dordrecht. Ik heb er super veel zin in om jou in de auto te zien en ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik kan me nog goed herinneren dat ik een klein meisje was en dat mijn vader me meenam naar autorally’s en crosswedstrijden waar vaak familie aan deelnam. Hierdoor ben ik opgeroeid met auto’s en motors vanuit daar is mijn passie voor auto’s en autorijden ook ontstaan. En wat is nu mooier dan datgene aanleren wat je leuk vind aan een leerling. Niks, dus vandaar dat ik rijinstructrice ben geworden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
De nieuwste Volkswagen polo die uiteraard voorzien is met de nieuwste technieken (navigatie, parkeersensoren) Zodat je up-to-date blijft en gebruik kan maken van deze nieuwe technieken tijdens de rijlessen.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
De proefles verloopt door middel van een korte kennismaking. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Daarna ga ik je uitleg geven over onder andere de lesauto en hoe ik mijn lessen indeel en als dat duidelijk is gaan we samen een ritje maken. Eenmaal terug bespreken we de les na, of je bij mij wilt gaan rijden, hoe jij de weg naar je rijbewijs ziet en hoe we dat samen aan gaan pakken. Als dit allemaal goed is verlopen dan heet ik je heel graag welkom en gaan we samen het rij avontuur aan!
Wat is jou stijl van lesgeven?
Mijn stijl van lesgeven ligt aan jou persoonlijke behoeften, samen zullen we hier dus naar gaan kijken en een stappenplan opstellen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we wisselen tussen het autorijden aanleren en wat plezier maken, want ook dat is op zijn tijd belangrijk. Met een juiste combinatie kan ik jou binnen een half jaartje feliciteren met het behalen van je rijbewijs want daar gaan we natuurlijk voor.
Muziek in de auto?
Persoonlijk vind ik een muziekje op de achtergrond altijd prettig, maar jij bepaald natuurlijk welke radiozender of Play list wij aan hebben staan in de auto.
In mijn vrije tijd...
Ga ik graag met vriendinnen leuke dingen doen zoals uit eten gaan, lekker ontspannen, dagjes weg en verder sport ik veel.
Waarom lessen bij mij?
Omdat wij samen de beste weg gaan bewandelen naar jouw rijbewijs!

Ik geef rijles in de regio Rotterdam, Vlaardingen en Dordrecht!

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ SORAYA VAN DER KLOOT?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen