fbpx Skip to content

Soraya van der Kloot

Ik geef rijles in de regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal!

Ik ben Soraya van der Kloot

Woonplaats:Zundert
Leeftijd:1996-10-02
Status:Ongehuwd
Auto:Vw polo
Muziek:Gezellig!
Hobby’s:Sporten

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Soraya en toen ik begon met deze opleiding was ik direct enthousiast, waardoor ik meteen wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. In de periode voordat ik rijinstructeur ben geworden heb ik gewerkt als vertegenwoordiger voor een bedrijf, waar ik dagelijks met klanten sprak over de diversiteit van producten en diensten. Het werk sloot dus aan bij mijn opleiding, kennis op anderen overbrengen. Deze kwaliteiten heb ik meegenomen, zo zal ik jou alle kennis die je nodig hebt aanleren. Ik streef er dan ook naar om jou snel aan het rijbewijs te helpen door middel van leuke en leerzame lessen!

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik een klein meisje was en dat mijn vader me meenam naar autorally’s en crosswedstrijden waar familie vaak aan deelnam. Hierdoor ben ik opgeroeid met auto’s en motors, waaruit mijn passie voor autorijden ook is ontstaan. Wat is nu mooier dan aan een leerling datgene wat je leuk vind aanleren? Niks, vandaar dus dat ik rijinstructrice ben geworden.

De nieuwste Volkswagen polo die uiteraard voorzien is met de nieuwste technieken (navigatie, parkeersensoren). Zodat je up-to-date blijft en gebruik kan maken van deze nieuwe technieken tijdens de rijlessen.

De proefles verloopt door middel van een korte kennismaking. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Daarna ga ik je uitleg geven over onder andere de lesauto en hoe ik mijn lessen indeel en als dat duidelijk is gaan we samen een ritje maken. Eenmaal terug bespreken we de les na, of je bij mij wilt gaan rijden, hoe jij de weg naar je rijbewijs ziet en hoe we dat samen aan gaan pakken. Als dit allemaal goed is verlopen dan heet ik je heel graag welkom en gaan we samen het rijavontuur aan.

Mijn stijl van lesgeven ligt aan jouw persoonlijke behoeften, samen zullen we hier dus naar gaan kijken en een stappenplan opstellen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we wisselen tussen het autorijden aanleren en wat plezier maken, want ook dat is op zijn tijd belangrijk. Met een juiste combinatie kan ik jou binnen een half jaartje feliciteren met het behalen van je rijbewijs, want daar gaan we natuurlijk voor.

Persoonlijk vind ik een muziekje op de achtergrond altijd prettig, maar jij bepaalt natuurlijk welke radiozender of Play list wij aan hebben staan in de auto.

Ga ik graag met vriendinnen leuke dingen doen zoals uit eten gaan, lekker ontspannen, dagjes weg en verder sport ik veel.

Omdat wij samen de beste weg gaan bewandelen naar jouw rijbewijs!

Ik geef rijles in de regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal!

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!