Sandra Kamstra - LesGO Skip to content

Sandra Kamstra

Ik ben Sandra Kamstra en ik geef rijles in de omgeving van Emmen en Klazienaveen.

Ik ben Sandra Kamstra

Woonplaats:
Klazienaveen
Auto:
BMW 1-serie
Muziek:
Graag!
KVK:
86445952

Meer over mijzelf

Heey, mijn naam is Sandra Kamstra en ik ben moeder van een zoontje.

Ik en geboren en getogen in Klazienaveen en geef daarom ook rijles in Emmen en omstreken.

Met heel veel plezier stap ik elke dag weer naast de leerling in de auto.

Leerlingen voelen zich snel op hun gemak tijdens het rijlessen door mijn rustige persoonlijkheid, een grapje en beetje gekheid maakt de sfeer al snel gezellig in de auto en dit vind ik het belangrijkste tijdens het rijlessen, dat de leerling zich op zijn gemak voelt en een ontspannen sfeer ervaart in de auto en dat ze uitkijken naar hun volgende rijles.

Ook als het auto rijden je best spannend lijkt, gaan we er samen voor zorgen dat die spanning weg valt en je het auto rijden leuk gaat vinden en met veel plezier je roze pasje kunt behalen.

 

Wil jij graag op een leuke, gezellige en uiteraard professionele manier je rijbewijs halen?

Meld je dan aan voor een proefles en dan gaan we er samen voor zorgen dat we dit doel gaan bereiken.

 

Ik kom uit de beveiligingswereld en heb dit met veel plezier gedaan, maar de onregelmatigheid te combineren met een kindje werd een beetje lastig en ben ik gaan zoeken naar een ander leuk beroep en zo kwam rij-instructrice op mijn pad. Ik mag zelf ontzettend graag auto rijden, met een lekker muziekje erop zou ik wel eindeloos kunnen gaan rijden. En ik ben heel erg graag in contact met mensen en mag ze ook graag wat bij brengen. Hoe leuk is het dat ik nu kan gaan combineren in mijn werk.

In een mooie BMW 1 serie

Een proefles? Hoe leuk is dat, vaak je eerste keer achter het stuur. We gaan uiteraard eerst even kennis maken met elkaar en dan stappen we de auto in. Als jij het zelf aan durft mag je van mij gelijk achter het stuur en ga ik je wat dingen uitleggen en dan gaan we een stukje rijden en wat basis technieken leren. Vind je het spannend om zelf gelijk achter het stuur te stappen dan stap je aan de andere kant in en rijden we naar een rustige omgeving waar je lekker wat kunt gaan rijden en verloopt dat goed en je vind het leuk dan mag je zelf weer naar huis rijden. Nadat we hebben gereden gaan we bespreken hoe het ging en gaan we kijken wat het beste bij je past en hopelijk kijk je uit naar je volgende rijles die we dan samen gelijk kunnen inplannen.

In mijn manier van lesgeven vind ik het structuur in handelingen wel heel belangrijk dan kunnen we ook op een leuke manier zien in hoe zo’n korte tijd je eigenlijk al heel veel hebt geleerd. Daarom werk ik met de Plango app en de vorderingskaart en kunnen we samen zien wat de vorderingen zijn en hoe snel dat dat eigenlijk gaat. Maar het allerbelangrijkste vind ik de sfeer in de auto, ik geef les op een ontspannen en leuke manier zodat de leerling er veel plezier aan beleefd.

Zeker muziek in de auto, I Love Music

Ik eigenlijk altijd wat de dag brengt. Ik vind het leuk om lekker op pad te gaan, maar kan er ook van genieten om lekker thuis bezig te zijn.

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt in de auto. En omdat ik een ontspannen en gezellige les creëer. Als jij je op je gemak voelt en de sfeer is leuk in de auto dan is het auto rijden zoveel leuker en kun je met veel plezier je rijbewijs gaan halen.

Ik geef les in Emmen en Klazienaveen.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's