Sander Brand - LesGO Skip to content

Sander Brand

Ik ben Sander en ik geef les in de omgeving van: Apeldoorn, Epe en Zuthpen.

Ik ben Sander Brand

Woonplaats:
Apeldoorn
Leeftijd:
1977-06-18
Hobby's:
Voetbal en auto's
Auto:
Volkswagen Polo R-Line
Muziek:
Altijd goed
KVK:
90148274

Meer over mijzelf

Mijn naam is Sander Brand, ik ben 45 jaar, getrouwd en vader.

Ik woon in Apeldoorn en ik heb de afgelopen jaren vooral commerciële functies gehad, bij een BMW dealer en bij een autoverhuurbedrijf, beiden ook in Apeldoorn.

Sinds kort ben ik rijinstructeur bij LesGo in de omgeving van Apeldoorn, mijn doel is om jou op een leuke en veilige manier te leren autorijden met alles wat daarbij komt kijken.

Humor vind ik heel belangrijk, daar zullen we dus ook zeker tijd voor vrij maken, maar bovenal staat natuurlijk ons gezamenlijke doel: Het halen van jouw rijbewijs!

Na vele jaren op kantoor te hebben gewerkt miste ik de vrijheid om onderweg te zijn. Autorijden vind ik heerlijk, de omgang met (jonge) mensen ook en iets kunnen overbrengen gaat mij ook altijd goed af. Al deze factoren komen terug in de rol van rijinstructeur en dat is voor mij de reden geweest om de opleiding te gaan beginnen met als uiteindelijke doel dagelijks onderweg te zijn met (jonge) mensen, autorijden, het overbrengen, motiveren en coachen.

In een mooie Volkswagen Polo R-Line

We gaan uiteraard kennis maken met elkaar en met de auto. Ik begrijp als geen ander dat veel of misschien wel alles nieuw voor je is dus we gaan eerst zorgen dat je veilig en prettig in je stoel zit, dat de spiegels goed staan en je krijgt een uitleg van me waar het belangrijkste op dat moment in de auto voor dient. Wat mij betreft gaan we dan op pad! Als je zelf gas wil geven en sturen ga je zo je eerste meters maken, uiteraard zorg ik ervoor dat het veilig blijft, zodat jij je kan focussen op je beleving en ervaringen die je dan gaat meemaken. Na de proefles gaan we de stappen bespreken tot aan je rijbewijs!

Stap voor stap zullen we de lessen gaan indelen, dat begint bij eenvoudige routes waarbij je de basis leert zoals het op- en terugschakelen en dat je de auto goed kan bedienen. Zo gaan we steeds een stukje verder en merk je dat je elke les weer leert, waarbij je mijn onvoorwaardelijke hulp krijgt in motivatie, begeleiding en coaching. Fouten maken geeft overigens niets, je bent immers aan het leren.

Dat mag zeker, je eigen playlist kunnen we luisteren of gewoon muziek via 1 van de radiozenders, als we elkaar nog maar kunnen verstaan.

Besteed ik uiteraard aandacht aan mijn gezin, daarnaast hou ik van een mooie voetbalwedstrijd en verheug ik me altijd op weekendjes weg en vakanties, maar voor een middagje ergens in een park met een hapje en een drankje ben ik ook altijd in.

Omdat ik je op een leuke, humorvolle en leerzame manier wil begeleiden om je rijbewijs te gaan halen. Samen gaan we kijken hoe we dat het beste kunnen doen, in welk tempo en waar je je het prettigst bij voelt.

Ik geef rijles in de regio Apeldoorn, Epe en Zuthpen

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.