Woonplaats:
Arnhem
Leeftijd:
19-06-1989
Status:
Samenwonend
Auto:
VW Polo
Muziek:
Ja leuk!
Hobbies:
Motorrijden, Voetbal
MEER OVER MIJZELF

Hallo allemaal, ik ben Sam, 29 jaar en aangesloten bij LesGO als Rijinstructeur! Verder houd ik mij bezig met voetbal en het geven van danslessen. Mijn passie is dus mensen dingen aanleren, coachen/begeleiden en zorgen dat ze op een plezierige manier progressie boeken.
Ik ben goed in: het inzien en opmerken van wat de leerling eigenlijk nodig heeft. Bijvoorbeeld: het tempo van de les, soort van uitleg, sfeer, focuspunten etc.
Iedere leerling is uniek en ik begrijp dat helemaal. Dus bij mij zit je altijd goed!

Even voorstellen...
Hallo allemaal, ik ben Sam, 28 jaar en sinds kort aangesloten bij LesGo als Rijinstructeur! Verder houd ik mij bezig met voetbal en het geven van danslessen. Mijn passie is dus mensen dingen aanleren, coachen/begeleiden en zorgen dat ze op een plezierige manier progressie boeken.
Ik ben goed in: het inzien en opmerken van wat de leerling eigenlijk nodig heeft. Bijvoorbeeld: het tempo van de les, soort van uitleg, sfeer, focuspunten etc.
Iedere leerling is uniek en ik begrijp dat helemaal. Dus bij mij zit je altijd goed!
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
het beroep van rijinstructeur sprak mij erg aan! hHet is gewoon supertof om jongeren de kunst van het autorijden bij te brengen!
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo uit 2017
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Tijdens de proefles ga ik kijken wat je al weet, je motivatie en vaardigheid. Aan het einde van de les weet je precies waar je aan toe bent! Welk pakket het beste bij je past en hoeveel dat gaat kosten, hoelang het gaat duren en vooral, wat jij van mij mag verwachten zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt en lekker mag autorijden!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Mijn stijl is gezellig leerzaam. Leren autorijden op de juiste manier staat bij mij op nummer 1, maar humor en plezier is ook erg belangrijk. Ik ben zelfs van mening dat de leerling het dan beter onthoudt!
Muziek in de auto?
Ik heb spotify en een USB-ingang, je mag als je zou willen daar gebruik van maken, maar de focus ligt op het autorijden en de veiligheid daarvan.
In mijn vrije tijd...
Motorrijden vind ik erg leuk om te doen en ik woon samen met mijn vriendin Joyce en met mijn trouwe viervoeter Donna.

Ik geef rijles in de regio Arnhem, Nijmegen, Barneveld, Veenendaal, Zevenaar en Tiel

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ SAM RAMEZANI?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen