Woonplaats:
Warmond
Leeftijd:
12-05-1962
Status:
Vader
Auto:
Fiat Punto
Muziek:
Dat mag!
Hobbies:
Sporten
MEER OVER MIJZELF

Hallo ik ben Romeo Maddamin,  reeds 17 jaar rijinstructeur. Ik geef rijles in Leiden en omgeving, de hele Bollenstreek Zoetermeer en Gouda en omgeving. Uiteraard, als je gratis ov hebt, kan ik je ook op het station ophalen zodat je al meteen in het gebied waar je je praktijkexamen zal hebben, kan oefenen. Dus ook vrienden, familie en kennissen van je die ver weg wonen kunnen bij mij lessen, als ze een ritje met de trein of bus niet erg vinden. Ik prefereer Leiden en Gouda als examenlocatie omdat de omgeving een stuk rustiger is dan Amsterdam en Rotterdam.

Even voorstellen...
Ik ben sinds kort geleden verhuisd naar Lisse, midden in de natuur. Ik doe al 20 jaar met veel liefde en passie dit werk. Hoewel ik jonger geschat word, ben ik niet de jongste meer. Maar wel jong van geest en denken. Ik ben nooit ziek, chagrijnig en zeker niet boos te krijgen! Vrijwel altijd vrolijk en flexibel. En ik coach je continu tot aan je moment van afrijden!
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Je lest bij me in een Hyundai I20, die gemakkkelijk te bedienen is en voorzien is van goed geluid.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek, waarbij ik toch wel benieuwd ben naar jouw eigen motivatie. Ik vraag ook gelijk of je dit stuk gelezen hebt en of je er nog vragen over hebt. Ook ben ik benieuwd of je al eerder gelest hebt of enige ervaring hebt,  en dat kan qua aantal lessen veel schelen. Bromfietsrijders hebben bijvoorbeeld de vaardigheid met vooruit kijken en ervaring in t verkeer.

Dan vertel ik je de stuurmethodes, gebruik van je richtingaanwijzer en je gaspedaal. Vervolgens begeleid ik je naar een rustige plek in de omgeving door te schakelen voor je. De andere handelingen help ik je mee. Ik leer je sturen en als t vlotjes loopt alvast schakelen.  Hoever we in de proefles komen is per persoon verschillend. Ik maak weleens een kort filmpje tijdens de proefles en die app ik naar je, om misschien je ouders of vrienden te laten zien hoe je eerste ervaring achter t stuur eruitziet. Altijd leuk voor later, toch?
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Je opleiding bestaat uit 3 delen.
1 De mentorfase: waarbij je alle vaardigheden leert, van sturen tot aan snelweg.
2 De correctorfase: waarbij ik je corrigeer en inzicht bij breng. Dat doe ik d.m.v. eerder gereden examenroutes met je te rijden. Daarbij geef ik je tips en tricks die te maken hebben met het verdelen van je aandacht en feedback.
3 Bootcamp: waarbij we tenminste 4 á 5 dagen vóór je examen iedere dag gaan lessen om op je afrijdag te knallen! In deze fase komen de puntjes op de i en zit de afrij omgeving er goed in. Zorgt voor minder stress en rust tijdens je rijexamen.
Muziek in de auto?
Op mn usb stick van 32 gig heb ik genoeg muziek om t lessen aangenaam te maken. Uiteraard gaat de muziek uit, als je dat liever wil of neem je gewoon je eigen usb mee, of sluit je je mobiel op de aux om je eigen playlist te beluisteren.
In mijn vrije tijd...
Ik sport veel in mijn vrije tijd, ik houd van muziek en films en verplaats me gauw in de medemens als daartoe aanleiding voor is.
Waarom lessen bij mij?
Ik hoop dat ik je coach mag worden om in 1 keer te slagen! Mocht je extra lessen bovenop je pakket aangeschaft hebben en hou je daarvan wat over, bijvoorbeeld,  je koopt er 10 bij en we gebruiken er maar 5 of 6 krijg je de niet gebruikte lessen teruggestort. Je betaald dus alleen wat je gebruikt. Ook ben je ook vrij om op en aanmerkingen te maken T.A.V. mijn manier van lesgeven, zodat ikzelf aan verbeteringen kan werken. Onenigheden of meningsverschillen uitpraten om weer vrolijk verder te lessen. Tot gauw bij onze proefles!

Ik geef rijles in de regio Leiden, Zoetermeer, Gouda, Wassenaar Alphen aan den Rijn en Noordwijk

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ ROMEO MADDAMIN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen