Robert van Olphen - LesGO Skip to content

Robert van Olphen

Ik geef rijles in de omgeving Heerenveen en Steenwijk

Ik ben Robert van Olphen

Woonplaats:
Wolvega
Leeftijd:
1970-02-17
Hobby's:
Reizen en koken
Auto:
VW Polo
Muziek:
Zeker mag dat!

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Robert van Olphen. Ik ben getrouwd en vader van 2 zoons. Ik geef rijles in de omgeving Wolvega, Heerenveen, Oosterwolde, Steenwijk en plaatsen daaromheen. Ik ben vol enthousiasme begonnen als rij instructeur. Ik zie het als een uitdaging om een generatie verantwoordelijke goed voorbereide bestuurders af te leveren, die veilig en verstandig aan het verkeer gaan deelnemen als automobilist. Bij mij staat plezier en een goede sfeer voorop, maar wel met de insteek gedegen en goed les te geven om het optimale uit de leerling te halen met als einddoel het rijbewijs, natuurlijk.

Ik heb de afgelopen 25 jaar bij diverse bedrijven allerlei logistieke functies vervuld in loondienst. Nadat ik door een reorganisatie bij mijn laatste werkgever werkloos ben geworden, wilde ik iets anders. Ik wilde eigenlijk niet meer in loondienst werken en graag iets voor mezelf beginnen. Ik kwam per toeval LesGO tegen en was meteen om. Ik hoefde niet lang na te denken om deze weg in te slaan, omdat ik autorijden heel leuk vind en het ook leuk vind anderen iets bij te brengen. Deze combinatie komt dus mooi samen in het vak van rijinstructeur.

Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo

We gaan even kennismaken en dan leg ik je een en ander uit over de auto. We beginnen met sturen, gas geven en als het een beetje vlot gaat mag je ook al schakelen. Dus eigenlijk de eerste beginselen van het autorijden.

Ik ben zelf een groot voorstander van een gezellige, informele sfeer, maar het blijft natuurlijk wel lesgeven. We gaan dus wel serieus aan de slag om daadwerkelijk te leren autorijden. Ik probeer meer begeleider dan leraar te zijn en jouw zodoende snel zelfstandigheid bij te brengen.

Graag zelfs! Mits de situatie dat toelaat.

Ik ben dol op reizen en leuke uitjes met mijn gezin. Ik vind het leuk om te koken, ben een liefhebber van wijn en ben naast voetbalfan vooral groot fan van rugby. Ook vind ik het heerlijk om af en toe met vrienden te vissen of om gewoon op de bank te hangen.

Je mag bij mij fouten maken. Ik ben een rustig persoon en hou van een gezellige, informele sfeer. Ik ga er samen met jou voor om je zo snel mogelijk op een leuke manier klaar te stomen voor het roze pasje, want daar draait het aan het eind van de rit tenslotte allemaal om.

Ik geef rijles in de regio Heerenveen, Wolvega en Steenwijk

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.