Remmelt Bruins Slot - LesGO Skip to content

Remmelt Bruins Slot

Ik geef rijles in de omgeving Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Nieuwerkerk aan den IJssel

Ik ben Remmelt Bruins Slot

Woonplaats:
Rotterdam
Leeftijd:
1967-01-17
Hobby's:
Voetbal en gezellige dingen doen
Auto:
Volkswagen Polo
Muziek:
Altijd gezellig
KVK:
52985962

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Remmelt Bruins Slot ik ben getrouwd en heb 1 dochter. Ik ben rijinstructeur in Rotterdam-Oost(Zevenkamp, Ommoord, Hillegersberg-Schiebroek en Nesselande) daarnaast ook de plaatsen

Capelle a/d IJssel, Nieuwekerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Krimpen a/de IJssel en Lekkerkerk.

Jarenlang heb ik een eigen bedrijf gerund in verlichting in de detailhandel, daardoor heb ik door heel Nederland gereden, heel wat kilometers achter m’n naam staan.

Deze rijervaring wil ik graag delen met mijn leerlingen, want auto rijden is het mooiste wat er bestaat en samen met jou maken we van elke rijles een leerzame ervaring van totdat je dat felbegeerde roze pasje hebt en natuurlijk doen we dat in jouw tempo want jij staat centraal in dit verhaal.

Ook zo benieuwd naar mij? Nou ik wel naar jou!

Rijschoolnaam: Remmelt Bruins Slot t.h.o.d.n. LesGO

Adres: Adriaan Roland Holststraat 23,
3069 WK, Rotterdam

Kvk: 52985962

Btw-ID: NL002018365B75

Rekeningnummer: NL97RABO0189685689

 

 

Auto rijden is altijd een hobby van mij geweest, doordat mijn dochter haar rijbewijs heeft gehaald en ik ernaast ging zitten om haar te coachen in haar nieuwe auto, zei ze waarom wordt jij geen rijinstructeur? Daardoor ging er bij mij een lampje branden niet zo gek hè als ik in de verlichting zat😊 Zeg eens zelf wat is er nou leuker is om van je hobby je beroep te maken en je kennis over te brengen naar je leerlingen, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt en dat je vlot, veilig en zelfstandig in het verkeer kan deelnemen. We gaan dit avontuur samen aan.

Ik kom je ophalen in de nieuwste Volkswagen Polo.

Ik kom je ophalen op de afgesproken plaats en tijdstip. Allereerst maken wij natuurlijk kennis met elkaar en met de auto. Jij bepaalt of je gelijk achter het stuur wil zitten, vind jij dat toch nog wel spannend dan kan ik naar een parkeerplaats van een bouwmarkt rijden en dan gaan we omwisselen. Op het moment dat jij achter het stuur plaats neemt gaan we eerst de zithouding en spiegels afstellen en de bediening uitleggen van de auto. Eerst ga je alleen sturen en gasgeven, verder hoef je niets te doen want ik zorg dat het veilig gebeurd, het is al spannend genoeg. Beheers je dat dan kunnen we een stapje verder gaan. Het belangrijkste is dat jij er plezier in krijgt, dus ik pas me helemaal aan jou aan. Na de proefles gaan we doornemen hoe LesGO en ik te werk gaan met een instructiekaart ook krijg je een APP waar je zelf rijlessen in kunt plannen, dat je precies weet hoe ver je in de opleiding zit en hoeveel lessen je nodig hebt om op praktijkexamen te gaan bij het CBR.

Gezelligheid en de klik tussen ons is heel belangrijk, want jij staat centraal in dit verhaal. Ik zal je motiveren, begeleiden en coachen, dat is mijn stijl van les geven. En natuurlijk mag je fouten maken, daar leer je alleen maar van want niemand is perfect.

Ja natuurlijk mag dat, zelfs je eigen muziek kunnen we draaien. Maar ik regel de volumeknop.

Ik kijk graag naar voetbal en ik ga graag leuke dingen doen met mijn gezin of familie.

We hebben maar één doel en dat is dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Dat doe ik met enthousiasme en met een vleugje humor. Door de instructiekaart goed bij te houden, weet jij op welk niveau je zit en waar er nog aan gewerkt moet worden in je opleiding. ZIE IK JOU DADELIJK IN MIJN LESAUTO?

Ik geef rijles in de omgeving Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Nieuwerkerk aan den IJssel

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.