Redouan Boubes

Woonplaats:
Breda
Leeftijd:
04-11-1991
Status:
Vader
Auto:
VW Polo
Muziek:
Ja leuk!
Hobbies:
Voetbal
MEER OVER MIJZELF

Ik ben geboren en getogen in Breda en ik woon er nog steeds. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het o zo mooie spelletje genaamd “Voetbal”. En guess what? Ik geef rijles in Breda!

Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik heb aardig wat kilometers gemaakt met mijn vorige baan en er werd me op school altijd geadviseerd om leraar te worden (maar dat zag ik niet zo zitten) 1+1=2, zo ben ik uitgekomen tot rijinstructeur. Het geeft je een lekker gevoel, als jij weet dat jij je steentje hebt bijgedragen bij elk geslaagde cursist.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je op de afgesproken tijd en locatie ophalen. Je mag meteen achter het stuur kruipen, vervolgens probeer ik even kort te achterhalen wat je al weet en hoever je bent. Daarna mag je meteen beginnen met sturen. Zie ik dat je dat in een snelle vaart door hebt, mag je ook gas geven. Wees niet bang, ik laat je niet aan je lot over. Ik zal je natuurlijk begeleiden en bijsturen waar nodig is!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik zorg er voor dat de cursist altijd meedenkt, dus terug verwijzend van bepaalde situatie die zich hebben voorgedaan. Ik stel vaak bepaalde onderwerpen vragend? Dus dat jij als cursist meteen aan het werk word gezet om het antwoord te achterhalen. Uiteraard heb ik mijn eigen motto. Dat luidt als volgt: Op een sfeervolle én leerzame manier je rijbewijs halen! Ik doe er alles aan om deze motto na te komen!
Muziek in de auto?
De lessen moeten leerzaam zijn, maar ook gezellig. Een achtergrondmuziekje moet dan ook kunnen.
In mijn vrije tijd...
Ik houd me vaak bezig met voetbal, ik voetbal zelf ook alleen momenteel kamp ik helaas met een knie blessure. daarnaast ga ik vaak weg met mijn vrouw. En zoveel vrije tijd heb ik dan niet meer over als je dat moet combineren haha!
Waarom lessen bij mij?
Daar ik heb maar 1 motto voor nodig hè. Op een sfeervolle én leerzame manier je rijbewijs halen! maak gebruik van de gratis proefles om dat te ervaren. En dan neem ik nu afscheid op z’n Brabants: Houdoe!

Ik geef rijles in de regio Breda, Oosterhout en Prinsenbeek

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ REDOUAN BOUBES?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen