Skip to content

Redouan Boubes

Ik geef rijles in de regio Breda, Oosterhout en Prinsenbeek

Ik ben Redouan Boubes

Woonplaats:Breda
Leeftijd:1991-11-04
Hobby’s:Voetbal
Auto:VW Polo
Muziek:Moet kunnen
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben geboren en getogen in Breda en ik woon er nog steeds. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het o zo mooie spelletje genaamd “voetbal”. En guess what? Ik geef rijles in Breda!

Ik heb aardig wat kilometers gemaakt met mijn vorige baan en er werd me op school altijd geadviseerd om leraar te worden, maar dat zag ik eerst niet zo zitten. 1+1=2 en zo ben ik alsnog uitgekomen op rijinstructeur. Het geeft je een lekker gevoel, als jij weet dat jij je steentje hebt bijgedragen bij elke geslaagde cursist.

Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo.

Ik kom je op de afgesproken tijd en locatie ophalen. Je mag meteen achter het stuur kruipen, vervolgens probeer ik even kort te achterhalen wat je al weet en hoever je bent. Daarna mag je meteen beginnen met sturen. Zie ik dat je dat in een snelle vaart door hebt, mag je ook gas geven. Wees niet bang, ik laat je niet aan je lot over. Ik zal je natuurlijk begeleiden en bijsturen waar nodig is!

Ik zorg er voor dat de cursist altijd meedenkt, dus terug verwijzend van bepaalde situaties die zich hebben voorgedaan. Ik stel vaak bepaalde onderwerpen vragend, dus dat jij als cursist meteen aan het werk wordt gezet om het antwoord te achterhalen. Uiteraard heb ik mijn eigen motto, dat luidt als volgt: “Op een sfeervolle én leerzame manier je rijbewijs halen!” Ik doe er alles aan om dit motto na te komen!

De lessen moeten leerzaam zijn, maar ook gezellig. Een achtergrondmuziekje moet dan ook kunnen.

Ik hou mij vaak bezig met voetbal. Ik voetbal zelf ook, alleen momenteel kamp ik helaas met een knie blessure. Daarnaast ga ik vaak weg met mijn vrouw en zoveel meer vrije tijd heb ik dan niet meer over als je dat moet combineren haha!

Daar ik heb maar 1 motto voor nodig hè: “Op een sfeervolle én leerzame manier je rijbewijs halen!” Maak gebruik van de gratis proefles om dat te ervaren. Dan neem ik nu afscheid op z’n Brabants: Houdoe!

Ik geef rijles in de regio Breda, Oosterhout en Prinsenbeek

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's