Peter Wijnia - LesGO Skip to content

Peter Wijnia

Ik geef rijles in de omgeving Leeuwarden

Ik ben Peter Wijnia

Woonplaats:
Heerenveen
Leeftijd:
1978-06-30
Hobby's:
Mountainbiken, varen en volleybal training geven
Auto:
Ford Puma en Ford Fiesta
Muziek:
Ja zeker mag dat

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Peter Wijnia en ik ben rijinstructeur in Friesland. Ik heb een vriendin en 2 kinderen. Ik geef les in de plaatsen Heerenveen, Joure, Leeuwarden en Akkrum en de dorpen er omheen. Mijn doel is om mijn ervaring en passie voor autorijden over te brengen op mijn leerlingen, om leuke en gevarieerde lessen aan te bieden en om jou klaar te stomen voor het rijexamen. We gaan samen ons best doen om ervoor te zorgen dat jij snel je rijbewijs in handen hebt!

Mijn passie voor autorijden en het geven van volleybal training vond ik een mooie combinatie om rijinstructeur te worden. Plus de verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat mijn leerlingen veilig en vertrouwd de weg op gaan sprak mij erg aan.

Als je wilt lessen in een handgeschakelde auto kom ik je ophalen in een Ford Puma. Een comfortabele en behendige auto waarin je je al gauw thuis zal voelen op de weg. Liever lessen in een automaat? Dat kan ook, in dat geval haal ik je op in een Ford Fiesta.

Nadat ik je van huis heb gehaald, rijden we naar een rustig oefenterrein waar we van plaats wisselen. Eerst geef ik je uitleg over de auto en waar alles voor dient. De volgende lessen blijven we dit herhalen dus het is niet erg als je niet gelijk alles onthoudt. Dan mag je de auto starten en rustig beginnen met rijden. Als je het prettig vind kan ik het remmen, koppeling en schakelen op mij nemen zodat jij je kan concentreren op het sturen. Als je het sturen onder de knie hebt en je voelt je een beetje vertrouwd met de auto dan mag je, na een uitleg, ook gaan schakelen. Als de les er bijna op zit, dan rijden we terug naar jouw huis terwijl we ondertussen de les bespreken. Ik zal een schatting maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt, zodat je op maat en in jouw tempo les krijgt. Ben je er klaar voor?

Ik ben een rustig persoon en kan daardoor in wat lastige of drukke verkeerssituaties mijn leerlingen goed blijven coachen. Ik werk aan de hand van een leskaart die jouw vorderingen bijhoudt zodat ik je op maat kan lesgeven. We gaan stap voor stap naar een steeds hoger niveau totdat je klaar bent voor je rijexamen.

Muziek mag zeker. Je kunt eventueel ook je eigen muziek meenemen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op de mountainbike de bossen in. In de zomer ben ik op de Friese meren te vinden met mijn bootje en in de winter ben ik bezig om mijn bootje weer klaar te maken voor het nieuwe vaar seizoen.

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen zich op een hun gemak voelen achter het stuur. Dat we met behulp van een persoonlijk lessenplan jou klaarstomen voor het examen. Iedere leerling is anders en doet het op zijn eigen tempo. We gaan serieus aan de slag, maar daar hoort ook zeker gezelligheid en humor bij!

Ik geef rijles in de regio Heerenveen en Leeuwarden.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's