Perry Reinink

Woonplaats:
Veldhoven
Leeftijd:
10-09-1966
Status:
Vader
Auto:
Audi Q2
Muziek:
Natuurlijk!
Hobbies:
Koken, salsa en lezen
MEER OVER MIJZELF

Ik ben vader van drie geweldige zonen en opa van een heerlijke lieve kleindochter. Ik woon met mijn hondje Bart in Veldhoven en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om voor wat mensen te koken, lekker lui op de bank een boek te lezen en in het weekend een salsa feestje te bezoeken.

Even voorstellen...
Ik ben vader van drie geweldige zonen en opa van een heerlijke lieve kleindochter. Ik woon met mijn hondje Bart in Veldhoven en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om voor wat mensen te koken, lekker lui op de bank een boek te lezen en in het weekend een salsa feestje te bezoeken.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Mijn hele werkzame leven heb ik in de verkoop gezeten maar de laatste jaren kon ik daar steeds minder voldoening uithalen. Elk jaar weer hogere targets en een grotere werkdruk… het halen van de targets was voor de directie belangrijker dan de wensen van de klant en daarom was het gewoon niet leuk meer. Mijn enige target die ik nu nog heb is zorgen dat jij snel, kundig en voordelig je rijbewijs haalt!
Het plezier wat ik nog steeds iedere dag heb in het auto rijden wil ik overdragen aan jou om ook jouw plezier te leren hebben tijdens het auto rijden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik geef rijles in een gloednieuwe Audi Q2. Dit is een mooie en luxe auto waar jij je zeker in thuis zult voelen!
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Tijdens de proefles maak je kennis met mij, de auto en natuurlijk het autorijden. Je gaat dus direct achter het stuur en afhankelijk van jouw aanleg en leertempo maken we er een leuke, uitdagende rit van. Na afloop heb ik een goed beeld van jouw kunnen en krijg je van mij een lesadvies op maat mee.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Elke leerling is uniek en heeft zijn eigen stijl nodig dus daar pas ik mij graag op aan maar altijd duidelijk, rustig en met een logische lesopbouw aan de hand van jouw instructiekaart. Aan het einde van de les vullen we samen de instructiekaart in met een evaluatie zodat jij op de hoogte blijft van je vorderingen en gericht kunt werken aan je verbeterpunten
Muziek in de auto?
De eerste paar lessen nog even niet omdat je dan al je aandacht nodig zult hebben bij het autorijden maar naarmate je het een beetje onder de knie krijgt mag er, als jij je daar prettig bij voelt, best wel muziek opgezet worden.
Waarom lessen bij mij?
Als je voor mij kiest krijg je in een positieve sfeer de tijd en ruimte om in jouw tempo je rijbewijs te halen. Ben je een snelle leerling, dan laat maar zien en we gaan in grote stappen door de opleiding heen maar heb je wat meer tijd nodig om alles onder de knie te krijgen, geen probleem, ik help je extra en loods je er in voor jou goed aanvoelende stapjes doorheen. Veilig en goed leren autorijden staat bij mij in alle gevallen voorop.

Ik geef rijles in de regio Eindhoven, Veldhoven, Best

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ PERRY REININK?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen