Pascal Hendrick - LesGO Skip to content

Pascal Hendrick

Ik ben Pascal Hendrick en ik geef rijles in de omgeving van Den Bosch, Veghel en Boekel

Ik ben Pascal Hendrick

Woonplaats:
Eindhoven
Auto:
Volkswagen Golf 8
Muziek:
Graag!

Meer over mijzelf

Hallo!

Ik ben Pascal Hendrick woonachtig en actief als rijinstructeur in regio Den Bosch en omliggende plaatsen zoals Veghel, Uden, Gemert, Boekel en Volkel maar ook daartussen.

Voordat ik rijinstructeur ben geworden heb ik altijd in de retail sector gewerkt in het management. Leukste heb ik altijd gevonden met jongeren te werken en om iemand te helpen, te begeleiden om zichzelf te ontwikkelen en beter te worden in het geen wat diegene (al) doet. De wens om iets voor mezelf te beginnen heb ik al heel lang, vandaar de perfecte match met dit beroep en LesGO als partner.

Gedurende dat je bij mij lest pas ik de lessen aan op jou, lachen we af en toe en zorg ik dat de lessen aansluiten bij wat je al geleerd hebt in de voorgaande lessen.

Niets is mooier dan om jou te helpen aan het rijbewijs en samen deze weg te bewandelen. Hier haal ik de meeste energie uit en vind ik het mooiste wat er is.

Ik kom je ophalen in een mooie Volkswagen Golf 8.

We beginnen met kennismaken want een eerste les is natuurlijk altijd spannend. Daarna gaan we rustig richting de auto en gaan we samen de stoel en spiegels afstellen. Mocht je het aandurven mag je zelf, met hulp natuurlijk, naar een rustige plek rijden. Ik zorg dat het veilig blijft! Mocht je dit niet willen rijd ik ons naar de rustige plek waarna we van plaats wisselen en jij aan de bak mag. Dit bepaal jij helemaal zelf! Vervolgens gaan we rustig beginnen met sturen, daarna gas geven en remmen. De rest volgt daarna vanzelf als jij eraan toe bent.

Op een rustige en relaxte manier met een gezonde dosis humor waarbij jij alle ruimte krijgt om te leren en fouten te maken, want wie geen fouten maakt leert niks. Ik pas me aan aan jou want jij bent het belangrijkste hierin.

Graag zelfs! Mocht jij wat op willen zetten dan mag dat ook zeker, maar wil je graag zonder muziek rijden dan zetten we hem gewoon lekker uit. Jij bent de baas!

Ga ik graag uit eten of naar een terrasje. Zo nu en dan pak ik een bowlingbal en ga ik bowlen, maar een avondje Netflix vind ik ook heerlijk!

Ik geef je de ruimte om te leren en fouten te maken met een gezonde dosis humor. Ik zoek hierbij de juiste balans om te zorgen dat je optimaal kunt leren en we je zo klaar stomen voor je examen.

Ik geef les in Den Bosch, Veghel en Boekel

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.