Nick van Wieren

Woonplaats:
Arnhem
Leeftijd:
20-12-1984
Status:
Samenwonend
Auto:
VW Polo
Muziek:
Gezellig hoor!
Hobbies:
Festivallen, Reizen
MEER OVER MIJZELF

Hoooooi! Ik heet Nick van Wieren en ik ben rij-instructeur voor de regio Arnhem. Ik geef rij-instructie in Arnhem, Zevenaar, Nijmegen en plaatsen daar omheen. Door veel voor de klas te hebben gestaan, in verschillende omstandigheden als beroepsmilitair, heb ik een mooie brede didactische achtergrond. Nu draag ik mijn kennis over met heel veel plezier op het gebied van autorijden. Professionaliteit service en kwaliteit waarbij de leerling centraal staat, staat bij LesGO hoog in het vaandel. Ik ben altijd vrolijk en mijn doel is om je snel en vakkundig te begeleiden richting het rijbewijs. Wil JIJ dit beleven in de lessen met mij? Meld je snel aan voor een proefles!

Even voorstellen...
Velen noemen mij ook wel Nicky. Geboren in Arnhem. Ik woon ook in Arnhem met mijn vriendin. Ik klier graag met haar kat die Mojito heet. Motor rijden, grenzen verleggen met sporten en ik heb graag mensen om mij heen. Ik heb 13 jaar in dienst gezeten en de keuze gemaakt om mijn avontuur voor te zetten buiten dienst. Les geven is echt mijn ding en daar wilde ik op verder borduren.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Kennis overdragen doe ik altijd met passie. Daar word ik echt enthousiast van. Het maakt mij eigenlijk niet uit waarin ik les moet geven. De uitdaging zit voor mij nu in het één op één begeleiden. Ik zal jou straks precies aanleren wat jij nodig hebt, maatwerk! Als ik om mij heen kijk mag er heel wat bijgespijkerd worden op het gebied van veilig verkeer. Daar wil ik iets aan bijdragen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik haal je op in een chille Volkswagen Polo Blue Motion. Sportieve uitstraling, luxe uitgevoerd en altijd schoon. Dit allemaal maakt het rijden nog aangenamer.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je thuis ophalen op afgesproken tijdstip. Allereerst even kennis maken met elkaar en de auto. We gaan kijken of je al iets van ervaring hebt met autorijden. Vervolgens geef ik je een korte uitleg en gaan we een stukje rijden in een voor jouw bekende omgeving. Tijdens de rit begeleid ik jou en misschien kun je al meer dan jij denkt. Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en het naar je zin hebt. Aan het einde van de les ga je met een lesadvies op maat naar huis en weet je waar je aan toe bent.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik werk vanuit de instructiekaart. Door middel van deze kaart is duidelijk te zien hoe jouw voortgang verloopt. Zo werken we nauwkeurig en doelgericht. We maken er samen een leuke en leerzame les van waarbij fouten gemaakt mogen worden. Daar leer je juist van. Ik zal bij jou alle vraagtekens weghalen zodat jij straks weet hoe je iets moet doen maar ook waarom je dat moet doen.?
Muziek in de auto?
Ja hoor. Muziek op de achtergrond zorgt voor een ontspannen sfeer. Bij uitleg gaat de muziek uit, dan ligt de focus op het autorijden.
In mijn vrije tijd...
Ik sport graag, hou van lekker eten, borrelen met vrienden, festivals bezoeken, reizen en ik luister graag naar muziek.
Waarom lessen bij mij?
Ik zal jou opleiden tot een volwaardige zelfstandige bestuurder die kan genieten en met een goede dosis zelf vertrouwen de weg op gaat. Dat doe ik met geduld en de juiste begeleiding. Naast maatwerk wil ik jou net iets meer meegeven dan nodig is en ik vind het belangrijk dat jij enthousiast de auto in stapt en ook zo weer de auto verlaat.

Ik geef rijles in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ NICK VAN WIEREN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen