Woonplaats:
Amersfoort
Leeftijd:
26-10-1989
Status:
Getrouwd en vader van een dochter
Auto:
Volkswagen Polo
Muziek:
Zeker, mits jij dat ook wilt
Hobbies:
Auto rijden, Formule 1, Voetbal
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Nick Kuijpers en geef rijles in de omgeving Amersfoort, Soest, Bunschoten- Spakenburg, Nijkerk en Leusden en plaatsen daar omheen. Ik houd van auto’s en autorijden, en zie het als een uitdaging om het leuk vinden van autorijden over te brengen op de nieuwe generatie bestuurders. Ik ben een rustige man met een goede dosis humor. Bij mij staat plezier en een goede sfeer voorop, maar wel met als insteek goed lesgeven om het beste uit elke leerling te halen, met als einddoel het rijbewijs te halen.

Even voorstellen...
Ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Hier woon ik samen met mijn vrouw, dochter geboren in 2017 en hond. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, dan zou dat het volgende zijn; rustig, spontaan, open en eerlijk.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik ben de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest in het supermarktwezen, waarvan de laatste 12 jaar in een leidinggevende rol. Echter was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam per toeval LesGo tegen en was om. De passie voor autorijden kunnen combineren met het lesgeven/ sturing geven aan voornamelijk jongeren, maakt dit de perfecte nieuwe uitdaging.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je thuis ophalen op een afgesproken tijdstip. Allereerst gaan we even kort kennis maken met elkaar en met de auto. We gaan kijken of je al iets van ervaring hebt met autorijden. Vervolgens geef ik je een korte uitleg en gaan we een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Uiteraard maakt het niets uit als je dit spannend vindt, we hebben het allemaal moeten leren. Daarom nemen we hier de tijd voor. Tijdens de rit begeleid ik jou en wie weet kun je al meer dan je denkt. Aan het einde van de proefles kunnen we samen bepalen hoe het traject naar het rijbewijs er voor jou uit gaat zien. En heb je een indruk van de auto, mij als instructeur en mijn manier van lesgeven.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik ben een groot voorstander van een gezellige, informele sfeer met humor, maar je bent er wel om wat te leren. Ik heb veel geduld, dus als het de ene manier niet werkt, pakken we het vanuit een andere hoek aan. Vragen staat vrij, en fouten mogen er gemaakt worden, ook daar leer je van. Ik werk vanuit de instructiekaart, dit is een duidelijk middel om in beeld te brengen hoe jouw voortgang is.
Muziek in de auto?
Bij mij staat de radio bijna altijd aan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Waar jij je comfortabel bij voelt. Tijdens de uitleg gaat de muziek wel uit, dan ben ik even aan het woord.
In mijn vrije tijd...
Zoals ik al eerder aangaf houd ik van autorijden, dus ga ik graag met vrouw en dochter een stukje toeren met de auto. Ik mis niks van Formule1, en zet hiervoor zelfs mijn wekker. Voetbal mag ik ook graag zien. Verder ga ik graag dagjes weg met mijn gezin, maar vind ik een dagje bankhangen ook fijn.
Waarom lessen bij mij?
Naast dat ik jou volgens de regels leer autorijden, heb ik ook interesse in jou als persoon. Ik kijk per leerling wat er nodig is om de les als plezierig en leerzaam te laten ervaren. Ik ben naar mijzelf heel perfectionistisch, en zie het als een uitdaging om ook bij jou het beste boven te halen. Het doel is jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, maar vooral dat je alles goed onder de knie hebt.

Ik geef rijles in de regio Amersfoort, Soest en Leusden

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ NICK KUIJPERS?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen