Skip to content

Nick Kuijpers

Ik geef rijles in de regio Amersfoort, Soest en Leusden, Bunschoten en Nijkerk

Ik ben Nick Kuijpers

Woonplaats:Amersfoort
Leeftijd:1989-10-26
Hobby’s:Voetbal
Auto:VW Polo
Muziek:Zeker, mits jij dat ook wilt
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Nick Kuijpers en geef rijles in de omgeving Amersfoort, Soest, Bunschoten- Spakenburg, Nijkerk en Leusden en plaatsen daar omheen. Ik ben getrouwd en vader van 1 dochter. Ik houd van auto’s, autorijden en zie het als een uitdaging om het leuk vinden van autorijden over te brengen op de nieuwe generatie bestuurders. Ik ben een rustige man met een goede dosis humor. Bij mij staat plezier en een goede sfeer voorop, maar wel met als insteek goed lesgeven om het beste uit elke leerling te halen, met als einddoel het rijbewijs te halen.

Ik ben de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest in het supermarktwezen, waarvan de laatste 12 jaar in een leidinggevende rol. Echter was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam per toeval LesGo tegen en was om. De passie voor autorijden kunnen combineren met het lesgeven / sturing geven aan voornamelijk jongeren, maakt dit de perfecte nieuwe uitdaging.

Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo

Ik kom je thuis ophalen op een afgesproken tijdstip. Allereerst gaan we even kort kennis maken met elkaar en met de auto. We gaan kijken of je al iets van ervaring hebt met autorijden. Vervolgens geef ik je een korte uitleg en gaan we een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Uiteraard maakt het niets uit als je dit spannend vindt, we hebben het allemaal moeten leren. Daarom nemen we hier de tijd voor. Tijdens de rit begeleid ik jou en wie weet kun je al meer dan je denkt. Aan het einde van de proefles kunnen we samen bepalen hoe het traject naar het rijbewijs er voor jou uit gaat zien en heb je een indruk van de auto, mij als instructeur en mijn manier van lesgeven.

Ik ben een groot voorstander van een gezellige, informele sfeer met humor, maar je bent er wel om wat te leren. Ik heb veel geduld, dus als de ene manier niet werkt, pakken we het vanuit een andere hoek aan. Vragen staat vrij en fouten mogen er gemaakt worden, ook daar leer je van. Ik werk vanuit de instructiekaart, dit is een duidelijk middel om in beeld te brengen hoe jouw voortgang is.

Bij mij staat de radio bijna altijd aan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Waar jij je comfortabel bij voelt. Tijdens de uitleg gaat de muziek wel uit, dan ben ik even aan het woord.

Zoals ik al eerder aangaf houd ik van autorijden, dus ga ik graag met mijn vrouw en dochter een stukje toeren met de auto. Ik mis niks van Formule1 en zet hiervoor zelfs mijn wekker. Ook kijk ik graag voetbal. Verder ga ik graag dagjes weg met mijn gezin, maar vind ik een dagje bankhangen ook fijn.

Naast dat ik jou volgens de regels leer autorijden, heb ik ook interesse in jou als persoon. Ik kijk per leerling wat er nodig is om de les als plezierig en leerzaam te laten ervaren. Ik ben naar mijzelf toe heel perfectionistisch en zie het als een uitdaging om ook bij jou het beste boven te halen. Het doel is jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, maar vooral dat je alles goed onder de knie hebt.

Ik geef rijles in de regio Amersfoort, Soest en Leusden.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!