Nadine el Falah - LesGO Skip to content

Nadine el Falah

Ik ben Nadine en ik geef les in de omgeving van Geleen, Maastricht en Roermond.

Ik ben Nadine el Falah

Woonplaats:
Susteren
Leeftijd:
1990-09-25
Hobby's:
Series kijken
Auto:
Renault Capture
Muziek:
Mag altijd!

Volg mij ook op social media

Meer over mijzelf

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Nadine en samen met mijn gezin woon ik in het smalste stukje van Nederland, Susteren (Limburg). Ik ben sociaal ingesteld en ik vind het leuk om met mensen om te gaan hier haal ik dan ook veel voldoening uit. Ik rij in de regio Geleen, Maastricht en Roermond. Ben je nieuwsgierig geworden naar mij? scroll naar beneden om verder te lezen.

Omdat ik het leuk vind om iemand iets nieuws te leren en ik het heerlijk vind om op weg te zijn. Al langere tijd voelde ik dat het mijn roeping is om de rijinstructie in te gaan en tijdens mijn opleiding is dit alleen maar meer bevestigd voor mij. Ook vind ik het belangrijk dat mensen veilig rijden, de auto goed beheersen en weten wat ze moeten doen in het verkeer en daar help ik graag bij.

Ik haal je op in een Renault Capture.

Allereerst maken wij kennis met elkaar en maak jij kennis met de auto. Jij mag dan kiezen of je gelijk achter het stuur wil zitten of dat ik eerst naar een oefengebied ga rijden en daar even van plek wisselen. Hier zal ik het e.e.a. uitleggen en dan is het de bedoeling dat we een stukje gaan rijden. Vind je dat nog spannend? Geen probleem, ik help je hier graag mee!

Het is voor mij belangrijk dat ik jou heldere uitleg geef. Ik heb veel geduld en ga net zolang door tot jij alles onder de knie hebt. Ik zorg er voor dat de les leerzaam en natuurlijk gezellig blijft zodat jij elke keer weer met volle energie naar de les komt om jouw doel te bereiken.

De keuze is aan jou!

Ben ik graag buiten op pad om leuke dingen te doen met mijn gezin. Neemt niet weg dat ik ook graag thuis op de bank even verdwaal in een leuke serie.

Ja, waarom niet? Je kunt van mij veel leren, ik ben resultaatgericht en samen doorlopen we het gehele traject naar je rijbewijs toe.

Ik geef rijles in de regio Geleen, Maastricht en Roermond.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.