Miranda Dijkstra - LesGO Skip to content

Miranda Dijkstra

Ik geef rijles in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum en Franeker.

Ik ben Miranda Dijkstra

Woonplaats:
Leeuwarden
Leeftijd:
1983-06-12
Hobby's:
Lekker actief op uit met mijn gezin
Auto:
Peugeot 208!
Muziek:
Leuk!

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Miranda Dijkstra en ik ben geboren en opgegroeid in Leeuwarden, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik woon samen en ik ben moeder van drie geweldige kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van leuke dingen doen met mijn gezin.

Ik geef rijles in de regio: Leeuwarden, Dokkum en Franeker.

Wil je op een leuke, leerzame en ontspannen manier je rijbewijs halen? Twijfel niet en boek een proefles. Ik kijk ernaar uit om jou te leren autorijden!

Van kleins af aan heb ik een passie voor auto’s en autorijden, ook als bijrijder. Na een carrière in de commerciële wereld was het tijd voor wat anders. En wat is er mooier dan van je passie je baan te maken. De combinatie van lesgeven en het rijden van een auto is op mijn lijf geschreven. Ik gun iedereen de vrijheid van het autorijden en ik ben heel blij dat ik jullie hiervoor mag opleiden.

Ik haal jou op in een mooie Peugeot 208!

Natuurlijk kom je om te rijden! En hier gaan we ook meteen mee beginnen. Na het kennismaken met elkaar en het instellen van de auto, zal jij achter het stuur zitten terwijl we wegrijden naar een oefengebied. Jij stuurt en ik bedien de koppeling, rem en gas. Eenmaal bij het oefengebied zal ik je oefeningen laten doen om zo te kijken wat je al kan. Op basis hiervan zullen we een plan gaan uitstippelen voor het vervolg van je lessen, om zo op het benodigde tempo het mooie felbegeerde roze kaartje te behalen. En vanaf het oefengebied zal je zelf achter het stuur zitten en misschien zelf wel gas geven of meer, wanneer ik je naar huis breng.

Ik vind het belangrijk dat mijn manier van lesgeven bij jou aansluit! Dit doe ik door met mijn humor, geduld en gezelligheid de lessen op jou aan te passen. Jij staat centraal! Ik werk aan de hand van een leskaart die jouw vorderingen bijhoudt zodat ik je op maat kan lesgeven. We gaan stap voor stap naar een steeds hoger niveau totdat je klaar bent voor je rijexamen.

Ik hou van muziek, dus er mag zeker muziek aan. Wil je andere genre luisteren, ook dit kan! Maar vind je het zelf eerst nog teveel afleiden, dan gaat de muziek gewoon uit.

Ben ik veel te vinden op de ijsbaan. Meerdere keren in de week ben ik er te vinden als aanmoediging van mijn kinderen tijdens hun hobby, ijshockey. Verder hou ik van boswandelingen, pretparken, dierentuinen en verschillende steden bezoeken. Kortom er lekker actief op uit met mijn gezin. En in de rustige uurtjes lees ik ook graag boeken of kijk ik series op onder andere Netflix.

Omdat ik jou centraal zet. Jij bent degene waar het in de les omdraait. Met mijn geduld, humor en persoonlijke aandacht weet ik zeker dat jij het gaat halen!

Ik geef rijles in de omgeving van Leeuwarden. Dokkum en Franeker

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.