Woonplaats:
Oldenzaal
Leeftijd:
25-08-1967
Status:
Getrouwd
Auto:
Mercedes A
Muziek:
Jahoor!
Hobbies:
Motorrijden, Fietsen
MEER OVER MIJZELF

Hoi! Mijn naam is Martin Eidhof en ik ben rijinstructeur voor de regio Enschede. Ik geef rijles met name in de plaatsen Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Zoals ik al beschreef ben ik Martin Eidhof. In 2014 ben ik als franchisenemer begonnen bij LesGO, en het bevalt mij uitstekend. In mijn vrije tijd vind ik het onder andere leuk om te fietsen, motorrijden en om te computeren.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het leuk om auto te rijden en om andere mensen iets te leren. Deze combinatie vind ik terug in mijn werk als rijinstructeur.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Mercedes A klasse.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je thuis ophalen of waar je ook maar wilt. We maken eerst even kennis met elkaar en daarna gaan we dan ook echt een stukje rijden. Wanneer we terugkomen geef ik je allerlei informatie over hoe jij je rijbewijs het beste kunt bemachtigen.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
In mijn rijlessen krijg je alle rust om de verschillende facetten van het rijden onder de knie te krijgen. Met jouw onderlinge rust gaat dat zeker lukken.
Muziek in de auto?
Jazeker! Als jij dat wilt, zetten we lekker een achtergrondmuziekje aan
In mijn vrije tijd...
lekker er op uit op de motor of de fiets!
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een geduldige en vriendelijke instructeur die het belangrijk vind dat je straks met een veilig gevoel, zelfstandig de weg op gaat.

Ik geef rijles in de regio Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ MARTIN EIDHOF?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen