Skip to content

Mark Meeuwisse

Ik geef les in de omgeving van Elst, Wageningen en Arhnem

Ik ben Mark Meeuwisse

Woonplaats:
Elst
Auto:
Volkswagen Polo
Muziek:
Ik zeg dan, dat hoort erbij maar het moet de les niet verstoren.

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hoi, mijn naam is Mark Meeuwisse.  Ik woon in het kleine dorp Elst onder de rook van Veenendaal van waaruit ik in de regio Utrecht ( Woudenberg, Doorn, Veenendaal ) en een stukje Gelderland ( Ede, Wageningen en eventueel richting Arnhem) en alles wat daartussen ligt zal lesgeven.

Door jarenlang met mensen te hebben gewerkt zowel in de zorg, als voor de gemeente op een locatie, heeft mij dat veel ervaring opgeleverd. Deze ervaring wil ik graag gebruiken om jou op een leuke, fijne manier les te geven. Want je rijbewijs halen moet op een leuke manier gebeuren. Dat is mijn gedachte en die gedachte wil ik jou ook meegeven.

Een lang gekoesterde droom die uitgekomen is. Nadat ik met mijn rijbewijs was begonnen hier in Nederland en uiteindelijk in Curaçao heb gehaald waar ik op dat moment op vakantie ( Het is een lang verhaal maar ben je dan toch nieuwsgierig geworden hoe het kwam dat ik daar mijn rijbewijs heb gehaald, vraag het gerust. Dan zal ik het je vertellen. )was had ik al een idee dat dit weleens mijn droombaan zou kunnen zijn.

Dat zal een VW polo zijn. Niet te klein en niet te groot.

Ik gaan het proberen om op een zo’n relaxte manier te brengen waarbij jij je prettig voelt. Want zeg nu zelf de eerste les zal je vast spannend vinden. Ik zal je wat vragen stellen waaruit ik een beeld kan krijgen hoe je bent en wat gaan vertellen hoe de les eruit zal gaan zien. Als je vragen heb voor mij dan stel jij ze ook en zo hebben we elkaar al wat info gegeven om de proefles te kunnen starten. Want daarna is het werken naar het rijbewijs. Ja, want wat dacht je ervan om gelijk zelf een stukje te gaan sturen!

Rustige uitleg, ik neem de tijd voor je. En door goed naar elkaar te luisteren, gaan we er een leuke leerzame les van maken.

Ik zeg dan, dat hoort erbij maar het moet de les niet verstoren.

Ha……, heb je even….! Ik fiets graag, maar ga ook graag wandelen in het bos waar ik vanuit mijn voordeur met 5 minuten inloop. Dan hobby ik nogal eens met hout, meubels maken enz….! Ook kook ik graag en zo kom ik eerder vrije tijd te kort dan dat ik over hou.

Dan zeg ik, je hebt nu al wat over mij gelezen en je bent dan toch nieuwsgierig geworden. Dat is dan al een goed begin want je verwacht al bijna prettig les te krijgen door mij. En ja, ik wil ook dat jij je rijbewijs haalt en daar zal ik alles voor doen om dat mogelijk te maken.

Ik geef les in Elst en Wageningen.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's