Woonplaats:
Nijverdal
Leeftijd:
03-10-1974
Status:
Moeder
Auto:
VW Polo
Muziek:
jazeker, gezellig!
Hobbies:
Netflixen en wandelen met de honden
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Maria Tuinbeek en ik woon in het mooie bosrijke Nijverdal. Ik geef rijles in verschillende plaatsen rondom Nijverdal, zoals o.a. Almelo, Holten, Wierden en Rijssen. Zoek je een enthousiaste, geduldige en vlotte rij instructrice, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Het is mijn doel om jou op een veilige en professionele manier op te leiden en ervoor te zorgen dat je snel je rijbewijs haalt.

Even voorstellen...
Voordat ik rij instructrice werd, ben ik eerst een aantal jaren als advocaat werkzaam geweest, waarna ik vervolgens een paar jaar bij de politie heb gewerkt. Ook zorg ik voor mijn 3 kinderen en ben ik vaak in het bos te vinden met mijn twee hondjes.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het ontzettend leuk om mensen iets te leren, om te zien dat ze vooruit gaan en ervoor te zorgen dat ze met plezier straks als verantwoord automobilist rondrijden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
ik kom je ophalen in een gloednieuwe Volkswagen Polo
Hoe verloopt een proefles bij jou?
We gaan eerst kennismaken. Daarna geef ik je een korte uitleg over de auto en hoe je moet schakelen en sturen. Het is de bedoeling dat je direct zelf onder mijn begeleiding al gaat rijden! Vind je dat nog erg spannend, dan neem ik eerst de bediening van de pedalen nog voor mijn rekening terwijl jij stuurt.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Mijn stijl van lesgeven hangt af van het type leerling, maar is meestal enthousiast en vlot, maar wel op een rustige en geduldige manier.
Muziek in de auto?
Ja hoor, geen probleem. En kan aangepast worden aan jouw smaak.
In mijn vrije tijd...
Ik wandel graag in het bos met mijn kinderen en mijn 2 hondjes. Ook kijk ik graag verschillende spannende series op Netflix.
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een enthousiaste, gezellige en geduldige rij instructrice die er alles aan zal doen om jou in 1x te laten slagen. We gaan er samen voor!!

Ik geef rijles in de regio Nijverdal en Almelo

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES bij Maria Tuinbeek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen