Marcel van der Leest - LesGO Skip to content

Marcel van der Leest

Ik geef rijles in de regio Groningen

Ik ben Marcel van der Leest

Woonplaats:
Klazienaveen
Leeftijd:
1965-09-08
Hobby's:
Lekker klussen
Auto:
VW Polo
Muziek:
Jahoor!

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Marcel van der Leest en ik ben rijinstructeur in de regio Groningen. Ik ben getrouwd en ik geef voornamelijk rijles in de plaatsen Groningen, Haren, Roden, Hoogezand en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant voor je te maken zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Vanaf mijn 18e ben ik in het bezit van mijn eerste rijbewijs, namelijk de motor. Later volgden er nog vele (B,E bij B, C, E bij C, D). Een aantal jaren geleden heb ik een nieuwe uitdaging gevonden om deze kennis over te brengen op leerlingen en ze zo veilig wegwijs te maken in het verkeer.

Ik geef rijles in de nieuwste Polo Blue-Motion voorzien van veel luxe zoals: airco, cruisecontrole, parkeersensoren etc.

Na het kennismaken met elkaar en een stukje uitleg over de auto, rijden we naar een voor jou bekende omgeving, zodat ik kan kijken wat je allemaal al kan. Zo kan ik uiteindelijk een passend advies uitbrengen over welk pakket het beste bij jou past.

Op een leuke en ontspannen manier lesgeven en informatie overbrengen. Door jou dingen zelf te laten doen en ontdekken leer je het snelst. Ik heb veel geduld en blijf altijd rustig. Ik hou ook wel van een muziekje onderweg en klets graag. Kortom leren met plezier. Heb je last van faalangst? Ook dan kun je bij mij terecht, ik ben namelijk in het bezit van een faalangstdiploma.

Jazeker! Als jij dat wilt, zetten we lekker een achtergrondmuziekje aan.

Lekker in en rondom huis klussen.

Je kan op een relaxte en gezellige manier je rijbewijs behalen. Niet alleen een roze pas (voorheen papiertje), maar ook de kennis en de vaardigheden onder de knie hebben.

Ik geef rijles in de regio Groningen en Haren.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's