Marcel van der Leest

Woonplaats:
Groningen
Leeftijd:
08-09-1965
Status:
Getrouwd
Auto:
VW Polo
Muziek:
Jahoor!
Hobbies:
Lekker klussen
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Marcel van der Leest en ik ben rijinstructeur in de regio Groningen. Ik geef voornamelijk rijles in de plaatsen Groningen, Haren, Roden, Hoogezand en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant voor je te maken zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben getrouwd met Paulien. Samen hebben wij twee dochters, Anne en Indy. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn gezin en om te klussen in en rondom mijn huis. Af en toe uit de band springen met mijn zwager sla ik ook niet af!
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Vanaf mijn 18e ben ik in het bezit van mijn eerste rijbewijs, namelijk de motor. Later volgden er nog vele (B,E bij B, C, E bij C, D). Een aantal jaren geleden heb ik een nieuwe uitdaging gevonden om deze kennis over te brengen op leerlingen en ze zo veilig wegwijs te maken in het verkeer.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik geef rijles in de nieuwste Polo Blue-Motion voorzien van veel luxe zoals: airco, cruisecontrole, parkeersensoren etc.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Na het kennismaken met elkaar en een stukje uitleg over de auto, rijden we naar een voor jouw bekende omgeving zodat ik kan kijken wat je allemaal al kan. Zo kan ik uiteindelijk een passend advies uitbrengen over welk pakket het beste bij jou past.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Op een leuke en ontspannen manier lesgeven en informatie overbrengen. Door jou dingen zelf te laten doen en ontdekken leer je het snelst. Ik heb veel geduld en blijf altijd rustig. Ik hou ook wel van een muziekje onderweg en klets graag. Kortom leren met plezier. Heb je last van faalangst? Ook dan kun je bij mij terecht, ik ben namelijk in het bezit van een faalangstdiploma.
Muziek in de auto?
Jazeker! Als jij dat wilt, zetten we lekker een achtergrondmuziekje aan
In mijn vrije tijd...
Lekker in en rondom huis klussen
Waarom lessen bij mij?
Je kan op een relaxte en gezellige manier je rijbewijs behalen. Niet alleen een roze pas (voorheen papiertje) maar ook de kennis en de vaardigheden onder de knie hebben.

Ik geef rijles in de regio Groningen en Haren

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ MARCEL VAN DER LEEST?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen