Maarten van Eijck

Woonplaats:
Eindhoven
Leeftijd:
29-07-1974
Status:
Getrouwd
Auto:
Ford Fiesta
Muziek:
Zeker mag dat!
Hobbies:
Wandelen, fietsen
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Maarten van Eijck, rijinstructeur in de regio rondom Helmond en Weert. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Mierlo, Someren, Asten, Nederweert, Deurne en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels ruim 12 jaar als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben sinds 2008 getrouwd met mijn vrouw Femke en we wonen in Eindhoven. Zoals ik hierboven al beschreef ben ik inmiddels zo’n 12 jaar rijinstructeur. Daarnaast heb ik ook aspirant rijinstructeurs opgeleid. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, wandelen en om een film te bekijken.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Het leek mij een grote uitdaging om cursisten op te leiden voor iets waar ze hun hele leven plezier van kunnen hebben.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Ford Fiesta
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Uiteraard sta ik op het afgesproken tijdstip bij je voor de deur. Na de eerste kennismaking laat ik jou allereerst goed zitten in de auto, zodat je op een veilige manier kunt beginnen. Afhankelijk van je ervaring of niveau gaan we het rustig opbouwen. Belangrijk voor mij is dat je een goede uitleg krijgt zodat je meteen met een goed gevoel in de auto zit maar vooral zonder stress… en nog belangrijker… JIJ moet het leuk vinden tijdens de proefles! We zullen rustig aan beginnen ergens in de buurt waar je woont zodat je, zeker in het begin, in een voor jou bekende omgeving rijdt. En verder… we zien wel waar we uitkomen!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Ik probeer er altijd voor te zorgen dat jij het naar je zin hebt en zeker niet met tegenzin bij mij in de auto stapt. Leren is belangrijk maar mag/moet ook leuk zijn.
Muziek in de auto?
Dat mag zeker hoor!
In mijn vrije tijd...
ik kan heerlijk genieten van een mooie wandeling, of fietsen, maar een avondje bank met een goede film weet ik ook altijd te waarderen!
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een aardige instructeur die het belangrijk vindt dat jij op een vlot en leuke manier je rijbewijs haalt. Zie je graag tegmoet!

Ik geef rijles in de regio Eindhoven, Helmond, Mierlo, Someren, Asten, Nederweert en Deurne

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ MAARTEN VAN EIJCK?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen