Leo van der Bruggen - LesGO Skip to content

Leo van der Bruggen

Ik geef rijles in de omgeving Eindhoven en Helmond

Ik ben Leo van der Bruggen

Woonplaats:
Geldrop
Leeftijd:
1954-08-24
Hobby's:
Volleybal en dansen
Auto:
Volkswagen T-Roc
Muziek:
Jahoor!

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Leo van der Bruggen en ik ben rijinstructeur in de regio Eindhoven. Ook ben ik getrouwd. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Veldhoven, Eindhoven, Helmond en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels ruim negen jaar als rijinstructeur en ik vind het super om elke rijles interessant en vooral leuk te maken, zodat je snel en voordelig je rijbewijs haalt. Heb je faalangst of heb je autisme? Dan kan je ook bij mij terecht! Ik ben een vriendelijke en rustige instructeur met veel ervaring op dit gebied.

Voordat ik rijinstructeur werd, werkte ik 32 jaar achter de computer bij een badgoed bedrijf in Nuenen. Ik heb voor de carrière switch gekozen, omdat ik van auto rijden houdt en rijles geven mij erg leuk leek. Sinds een paar jaar werk ik als franchisenemer bij LesGO, wat mij uitstekend bevalt, omdat het een mooie organisatie is die eenheid uitstraalt. Het is echt een rijschool die voor de leerlingen het beste wilt.

Ik kom je ophalen in een Volkswagen T-Roc.

Ik kom je zoals ik al beschreef ophalen in een Opel Corsa. Aan het begin van de proefles geef ik je eerst een stukje uitleg over hoe de proefles eruit ziet en hoe een aantal onderdelen van de auto werken. Daarna gaan we een stukje rijden op een rustige weg. Na 50 minuten zit de proefles erop en geef ik je uitleg over onze pakketten en welke pakket het beste bij jouw past. Je ontvangt van mij een klein boekje met daarin een overzicht van onze pakketten en mijn advies.

Wanneer je hebt besloten om bij mij je rijbewijs te gaan halen, gaan we verder waar we in de proefles waren gebleven. We beginnen met het rijden in rustige plaatsjes en gaan daarna steeds naar moeilijkere plaatsjes. Iedere rijles probeer ik 2 bijzondere verrichtingen te doen maar dit vind ik niet het belangrijkste. Het krijgen van ervaring met het verkeer en de auto, dat is waar het om gaat vind ik. In de auto mag de radio altijd aanstaan, je mag ook zelf een cd meebrengen als je dat fijner vindt.

Ja hoor, dat mag zeker.

In mijn vrije tijd deed ik in het verleden aan volleybal maar vanwege een blessure kan ik dit helaas niet meer. Ook luister ik graag naar mijn favoriete muziek country. Vroeger heb ik hier ook op gedanst maar wegens tijdgebrek kom ik hier niet meer aan toe, jammer! Want ik was hier namelijk vrij goed in.

Wanneer je kiest om bij mij te lessen, zal ik ervoor zorgen dat je op een leuke en leerzame manier je rijbewijs haalt.

Ik geef rijles in de omgeving Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Geldrop en Mierlo

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's