Woonplaats:
Geldrop
Leeftijd:
24-08-1954
Status:
Getrouwd
Auto:
Opel Corsa
Muziek:
Jahoor!
Hobbies:
Volleybal en dansen
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Leo van der Bruggen en ik ben rijinstructeur in de regio Eindhoven. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Veldhoven, Eindhoven, Helmond en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels ruim negen jaar als rijinstructeur en ik vind het super om elke rijles interessant en vooral leuk te maken, zodat je snel en voordelig je rijbewijs haalt. Heb je faalangst of heb je autisme? Dan kan je ook bij mij terecht! Ik ben een vriendelijke en rustige instructeur met veel ervaring op dit gebied.

Even voorstellen...
Ik werk inmiddels ruim negen jaar als rijinstructeur en ik vind het super om elke rijles interessant en vooral leuk te maken, zodat je snel en voordelig je rijbewijs haalt. Heb je faalangst of heb je autisme? Dan kan je ook bij mij terecht! Ik ben een vriendelijke en rustige instructeur met veel ervaring op dit gebied.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Voordat ik rijinstructeur werd werkte ik 32 jaar achter de computer bij een badgoed bedrijf in Nuenen. Ik heb voor de carrière switch gekozen omdat ik van auto rijden houdt en rijles geven mij erg leuk leek. Sinds drie jaar werk ik als franchisenemer bij LesGO, wat mij uitstekend bevalt omdat het een mooie organisatie is die eenheid uitstraalt. Echt een rijschool die voor de leerlingen het beste wilt.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Opel Corsa.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je zoals ik al beschreef ophalen in een Opel Corsa. Aan het begin van de proefles geef ik je eerst een stukje uitleg over hoe de proefles eruit ziet en hoe een aantal onderdelen van de auto werken. Daarna gaan we een stukje rijden op een rustige weg. Na 50 minuten zit de proefles erop en geef ik je uitleg over onze pakketten en welke pakket het beste bij jouw past. Je ontvangt van mij een klein boekje met daarin een overzicht van onze pakketten en mijn advies.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Wanneer je hebt besloten om bij mij je rijbewijs te gaan halen, gaan we verder waar we in de proefles waren gebleven. We beginnen met het rijden in rustige plaatsjes en gaan daarna steeds naar moeilijkere plaatsjes. Iedere rijles probeer ik 2 bijzondere verrichtingen te doen maar dit vindt ik niet het belangrijkste, het krijgen van ervaring met het verkeer en de auto dat is waar het om gaat vind ik. In de auto mag de radio altijd aanstaan, je mag ook zelf een cd meebrengen als je dat fijner vindt.
Muziek in de auto?
Jahoor dat mag zeker
In mijn vrije tijd...
In mijn vrije tijd deed ik in het verleden aan volleybal maar vanwege een blessure kan ik dit helaas niet meer. Ook luister ik graag naar mijn favoriete muziek country. Vroeger heb ik hier ook op gedanst maar wegens tijdgebrek kom ik hier niet meer aan toe, jammer! Want ik was hier namelijk vrij goed in.
Waarom lessen bij mij?
Wanneer je kiest om bij mij te lessen zal ik ervoor zorgen dat je op een leuke en leerzame manier je rijbewijs haalt.

Ik geef rijles in de regio Veldhoven, Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Helmond

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ LEO VAN DER BRUGGEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen