Woonplaats:
's-Hertogenbosch
Leeftijd:
04-12-1958
Status:
Auto:
Renault Clio
Muziek:
Jahoor!
Hobbies:
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Leon Beekmans en ik ben rijinstructeur voor de regio Den Bosch. Ik geef rijles met name in de plaatsen Den Bosch, Vught, Rosmalen, Vlijmen, Oss en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels 10 jaar als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant en leerzaam te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen. Heb je rijangst of heb je faalangst? Ook dan kan jij bij mij terecht! Ik ben een rustige instructeur die de tijd neemt voor jou.

Even voorstellen...
Mijn naam is Leon Beekmans en ik ben 56 jaar oud. Ik ben zelf woonachtig in Breda maar ik geef al jaren les in Den Bosch.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Het vak rijinstructeur heeft mij altijd getrokken. Omdat ik zelf autorijden erg leuk vind leek het mij een uitdaging om mensen auto te leren rijden. Het geeft altijd een goed gevoel om iemand op te leiden tot een goede en veilige automobilist. Geen dag is hetzelfde en ik werk heel graag met verschillende mensen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Renault Clio. Een super fijne auto.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Na het kennismaken leg ik je wat uit over de lesauto en gaan we een stukje rijden geheel aangepast op jouw beginsituatie. We rijden in een voor jou bekende omgeving rond of een rustige oefenplaats en ik kijk wat je allemaal al kan.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik neem de tijd voor jou om je het auto rijden eigen te maken.
Muziek in de auto?
Jazeker! Als jij dat wilt, zetten we lekker een achtergrondmuziekje aan
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een rustige instructeur die de tijd neemt om het auto rijden jou eigen te maken. Ik hoop je snel te zien in de regio rondom Den Bosch!

Ik geef rijles in de regio 's-Hertogenbosch, Oss en Rosmalen

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ LEON BEEKMANS?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen