Laurens Sarkol - LesGO Skip to content

Laurens Sarkol

Ik ben Laurens Sarkol en ik geef rijles in de omgeving van driehoek Roermond-Echt- Weert

Ik ben Laurens Sarkol

Regio: Roermond, Weert
Woonplaats:
Roermond
Hobby's:
Sporten, Muziek, terrasjes en festivals bezoeken.
Auto:
Ford Puma St
Muziek:
Jazeker, ik kan niet zonder maar wel op het gepaste moment.

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Laurens Sarkol en ik woon in Roermond. Ik ben vader van Lana en ik geeft les in de regio waarin in ben opgegroeid, driehoek Roermond-Echt- Weert en alles wat er tussen ligt. \mijn rijschool is dan ook L.A.N.A genaamd, naar mijn dochtertje en tevens als afkorting voor “Lessons Are Nevertheless Amazing” nevertheless wat er ook gebeurd. Zoek jij een zeer sociale, enthousiaste en geduldige rijinstructeur dan zie ik je graag snel in de lesauto voor een leuke proefles.

Na meer dan 20 jaar in de horeca o.a. als leidinggevende was ik toe aan een gehele nieuwe uitdaging. Ik had LesGO al een paar jaar gevolgd en nu was de tijd daar om elkaar te benaderen, direct was er een goede klik. De mooiste dingen aan mijn oude branche waren o.a. het veel contact hebben met mensen om je heen, die te ontwikkelen om hun doelstellingen te behalen op een leuke manier. Veel van deze dingen en meer komen ook terug in de rijinstructeurs vak waardoor ik me al snel thuis voel in deze rol.

In een sportieve Ford Focus St. Line x

Ik kom je ophalen op de afgesproken plaats en tijdstip. Allereerst maken wij natuurlijk kennis met elkaar en met de auto. Jij bepaalt of je gelijk achter het stuur wil zitten, vind jij dat toch nog wel spannend dan kan ik naar een parkeerplaats van een bouwmarkt rijden en dan gaan we omwisselen. Op het moment dat jij achter het stuur plaats neemt gaan we eerst de zithouding en spiegels afstellen en de bediening uitleggen van de auto. Eerst ga je alleen sturen en gasgeven, verder hoef je niets te doen want ik zorg dat het veilig gebeurd, het is al spannend genoeg. Beheers je dat dan kunnen we een stapje verder gaan. Het belangrijkste is dat jij er plezier in krijgt, dus ik pas me helemaal aan jou aan. Na de proefles gaan we doornemen hoe LesGO en ik te werk gaan met een instructiekaart. Ook krijg je een app waar je precies weet hoe ver je in de opleiding zit en hoeveel lessen je nodig hebt om op praktijkexamen te gaan bij het CBR.

Gezelligheid en de klik tussen ons is heel belangrijk, want jij staat centraal in dit verhaal. Ik zal je motiveren, begeleiden en coachen, dat is mijn stijl van les geven. En natuurlijk mag je fouten maken ik ben er voor jou om het veilig te houden, daar leer je alleen maar van want niemand is perfect.

Jazeker als de omstandigheden er naar zijn graag zelfs.

Ben ik naast mijn dochter graag bij vrienden en familie en ben ik veel te vinden bij leuke activiteiten in de horeca en/of festivals, concerten of voetbal gelegenheden.

Mijn doelstelling is om er iedere les een leuke en leerzame les van te maken zodat jij op je eigen tempo zo meteen je rijbewijs gaat halen! Ik en mijn collega’s zijn ervoor om te zorgen dat dit allemaal op een veilige manier gebeurd.

Ik geef les in driehoek Roermond-Echt- Weert

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.