Koen Vesters - LesGO Skip to content

Koen Vesters

Ik ben Koen en ik geef les in de omgeving van Alkmaar.

Ik ben Koen Vesters

Regio: Alkmaar
Woonplaats:
Alkmaar
Leeftijd:
1979-06-09
Hobby's:
Gravelbike (racefiets), Surfen/ SUP, Snowboarden
Auto:
Seat Mii
Muziek:
Smashing Pumpkins, JVT, Pulp, RHCP

Meer over mijzelf

Ik ben Koen Vesters en woon in Alkmaar. Ben opgegroeid in Amstelveen en ik heb lang in Amsterdam gewoond. Ik woon samen met mijn vrouw Nicole en onze 2 dochters Mia (6) en Cato (3).. ik ben al enige tijd rijinstructeur en sinds kort werkzaam bij LesGo. Heb jij zin om te leren autorijden op een ontspannen manier met humor en leerzame lessen? Dan zit je bij mij goed! Meld je dan aan voor een proefles.

Ik ben er mee geboren ‘het autovirus’ en wil graag mijn enthousiasme delen met anderen dat autorijden vooral heel erg leuk is. Lang heb ik op Schiphol gewerkt bij een Valet Parking en veel modellen en merken mogen besturen. Daarna ben ik gelijk begonnen met de opleiding tot rijinstructeur bij LesGO.

Seat Mii. Een prettige kleine auto met voldoende pit om goed en behendig door het verkeer te kunnen komen.

Ik kom je ophalen. We maken kennis zodat jij je zo ontspannen mogelijk voelt in de auto. Sturen mag je direct. Wil en kan je meer dan mag dat natuurlijk ook. En ik ga je direct laten ervaren hoe leuk autorijden is.

Ik zorg voor een positieve sfeer in de auto zodat jij rustig stap voor stap kunt gaan leren. In overleg met jou probeer ik je uit te dagen met leuke oefen- en rijtaken.

Tuurlijk mag dat maar op de achtergrond.

Ga ik vaak fietsen met vrienden op een racefiets voor gravelwegen. Ik hou van windsurfen/ Suppen. Skaten met mijn oudste dochter en hutten bouwen met mijn jongste dochter. Uiteten met mijn vrouw.

Al mijn rijervaring breng ik graag over om jou tot een zelfstandige en volwaardige bestuurder te mogen begeleiden. Met veel enthousiasme en plezier! Ga jij met mij dit auto-avontuur aan?

Ik geef rijles in de regio Alkmaar

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.