Woonplaats:
Purmerend
Leeftijd:
29-10-1981
Status:
Getrouwd en moeder van 3 kinderen
Auto:
Volkswagen Polo
Muziek:
Dat mag!
Hobbies:
Biosje, terrasje en veel meer, maar bovenal mijn gezin!
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Kim Vogel en ik ben rijinstructeur voor de regio Amsterdam, Waterland en Zaanstad. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Amsterdam, Purmerend, Zuidoostbeemster, Middenbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Den Ilp, Landsmeer, Ilpendam, Broek in Waterland, Monnickendam, Volendam, Zaandam, Oostzaan, Koog aan de Zaan. Omliggende plaatsen altijd bespreekbaar.

Ik ben spontaan, open en eerlijk en daarom vind ik dit werk zo leuk, want ik ben echt een mensen-mens. Ik hou van gezelligheid, dat mag in dit vak, maar de veiligheid staat voorop. Leuk en leerzaam is mijn motto.

Ik ben van mening dat wanneer je plezier hebt en daardoor goed in je vel zit, je beter presteert en in dit geval dus snel leert om klaargestoomd te worden voor je rijbewijs!

Even voorstellen...
Ik ben geboren in Amsterdam, heb tot mijn 31e in Amsterdam gewoond, daarna in Landsmeer (dorpje vlakbij Amsterdam) en sinds 2017 woonachtig in Purmerend, waar ik het erg naar mijn zin heb.
In mijn vrije tijd hou ik mij voornamelijk bezig met mijn gezin en onze huisdieren. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, een zoon geboren in 2002, een dochter geboren in 2004 en nog een dochtertje geboren in 2014. Ik ben erg sociaal, hou van gezelligheid en leuke dingen te ondernemen.

Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Vanaf mijn 18e , tijdens mijn eigen rijlessen wist ik al dat ik dit werk wilde gaan doen. Na jaren op kantoor en twee jaar in een Casino gewerkt te hebben wist ik dat ik eindelijk mijn droom moest gaan verwezenlijken, datgene wat ik vanaf mijn 18e al wilde. De auto is voor mij mijn comfortzone, het geeft mij rust als ik op de weg zit. Door mijn spontaniteit ga ik graag met mensen om, ben echt een mensen-mens en vind het super om een ander mijn kennis en ervaring bij te kunnen brengen. Er voor te zorgen dat je onafhankelijk bent. Bij 0 beginnen en eindigen met zo ongeveer het belangrijkste papiertje in het leven is een geweldige uitdaging en daar kan ik je gewoon bij helpen, hoe geweldig is dat.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een splinternieuwe Volkswagen Polo.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Bij mijn (proef)lessen hou ik altijd rekening met de leerling. Iedereen is anders. Sommigen zijn zo nerveus dat ze liever af hadden gebeld en de ander staat te popelen en droomt al van afrijden. Ik hou rekening met jou en pas daar de les op aan.
Tijdens de proefles hebben we de eerste kennismaking en geef ik je een beknopte uitleg omtrent de bediening van de auto. Je gaat zelf achter het stuur zitten en een stukje rijden om te kijken hoe je de dingen oppakt.
Wanneer je het nog een beetje spannend vind zullen we alleen sturen, gas geven en remmen. Wanneer blijkt dat je meer aankan kunnen we een stapje verder gaan en eventueel ook koppelen en/of schakelen.
Tijdens de proefles kunnen dan de volgende onderdelen aan bod komen: wegrijden en stoppen, sturen en schakelen, links- en rechtsaf slaan, rotonde naderen en berijden en een klein stukje snelweg kan zelfs al onderdeel zijn indien je hier klaar voor bent.
Belangrijk om te weten is dat ik naast je zit en er niets fout kan gaan. Na de proefles bespreken we deze en kan ik inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je klaar te stomen voor het examen, om zo het felbegeerde rijbewijs te halen. Ik hoop je natuurlijk terug te zien als leerling!
Tijdens de proefles hebben we de eerste kennismaking en geef ik je een beknopte uitleg omtrent de bediening van de auto. Je gaat zelf achter het stuur zitten en een stukje rijden om te kijken hoe je de dingen oppakt.
Afhankelijk van hoe jij er zelf in staat kunnen de volgende onderdelen aan bod komen, wanneer je het nog een beetje spannend vind zullen we alleen sturen en eventueel gas geven.
Wanneer we bij de kennismaking erachter komen dat je wellicht al wat ervaring hebt of er simpelweg gewoon klaar voor bent om al een stap verder te gaan zullen we wegrijden en stoppen, sturen en schakelen, links- en rechtsaf slaan, eventueel een rotonde naderen en berijden en wellicht laten zien hoe een parkeeropdracht, stopopdracht en/of omkeeropdracht eruit ziet. Een klein stukje snelweg kan zelfs al onderdeel zijn indien je hier klaar voor bent. Belangrijk om te weten is dat ik naast je zit en er niets fout kan gaan. Na de proefles bespreken we deze en kan ik inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je klaar te stomen voor het examen, om zo het felbegeerde rijbewijs te halen. Ik hoop je natuurlijk terug te zien als leerling!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Een les bij mij moet behalve leerzaam en bovenal veilig ook ontspannen en gezellig zijn.
Een les bij mij moet behalve leerzaam en bovenal veilig ook ontspannen en gezellig zijn!
Ik herhaal de stof veel, zodat we niks aan het toeval overlaten. Ik zeg iets liever 3x teveel, dan 1x te weinig. Ik hoor mijn leerlingen vaak zeggen dat dit goed voor hen werkt en dat ze op deze wijze bepaalde punten op een gegeven moment in hun hoofd horen zeggen door mij.
Aangeleerde verrichtingen worden veelvuldig herhaald, zodat je op alle mogelijke situaties bent voorbereid en deze op de juiste wijze weet aan te pakken.
Ik heb veel geduld en zal altijd op een positieve manier feedback geven, je kunt in een leertraject geen fouten maken, je kunt je wel verbeteren en daar ben ik voor om je bij te helpen!
Ik pas de les altijd aan jou aan, want zoals ik al eerder omschreef, iedereen is anders en dus uniek. Jij bent belangrijk, ik wil jou op een plezierige wijze zo snel mogelijk alles leren om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer te kunnen laten deelnemen.

Muziek in de auto?
Dat mag zeker, ik vind het heerlijk. Jij bent belangrijk tijdens de les, dus jij bepaalt of er muziek op de achtergrond is, zolang het maar niet afleidt.
In mijn vrije tijd...
Buiten de gezelligheid met mijn gezin en huisdieren ga ik graag naar de bioscoop, het strand, een terrasje pakken en zo af en toe een feestje, maar simpelweg thuis een filmpje kijken of lekker eten is ook heerlijk. Mijn familie en vriendschappen zijn zeer belangrijk voor mij. Ik probeer te genieten van de kleine dingen die het leven leuk maken en elke dag te plukken.
Waarom lessen bij mij?
Behalve dat ik jou volgens de regels leer autorijden heb ik interesse in jou als persoon. Ik kan me goed inleven en hierop anticiperen. Ik kijk per leerling wat er nodig is om de rijlessen als prettig te laten ervaren. Ik zal er altijd voor zorgen dat je bij mij met plezier instapt en na de les alweer uitkijkt naar de volgende. Ik ga volgens de laatste richtlijnen te werk, ben een streber en perfectionistisch, wil niks aan het toeval overlaten. Mijn doel is jou snel aan je rijbewijs te helpen, maar vooral dat je alles goed onder de knie hebt.
Nog even en je kan met je roze pasje op zak shinen op de weg!

Ik geef rijles in de regio Purmerend, Amsterdam, Waterland en Zaanstad

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ KIM VOGEL?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen