Kais Abohasson - LesGO Skip to content

Kais Abohasson

Ik ben Kais en ik geef les in de omgeving van: Breda, Tilburg en Oisterwijk.

Ik ben Kais Abohasson

Woonplaats:
Tilburg
Leeftijd:
1994-10-05
Hobby's:
Kleiduifschieten
Auto:
Volkswagen Golf
Muziek:
Tuurlijk!
KVK:
89488997

Volg mij ook op social media

Meer over mijzelf

Hoi ik ben Kais. Vrienden omschrijven mij als enthousiast, positief, en humorvol. In 2015 heb ik helaas mijn geboorteland Syrië moeten ontvluchten in verband met de oorlog aldaar. Het is mijn droom om in Nederland een nieuw bestaan op te gaan bouwen samen met mijn lieve vriendin, die als psycholoog in de verslavingszorg voor jongeren werkzaam is. Ik vind het erg belangrijk om goed te kunnen communiceren. Ik mag dan ook wel zeggen dat ik, naast het Arabisch, en het Engels de Nederlandse taal mondeling inmiddels goed beheers. Aangezien autorijden én lesgeven beide een passie van mij zijn, heb ik besloten om rijinstructeur te gaan worden. Mijn werkgebied is de regio Breda en Tilburg.

Het behalen van je rijbewijs betekent voor mij meer dan slagen voor het examen. Iedereen is verschillend, maar toch zoekt iedereen vrijheid en zelfstandigheid. Jouw rijbewijs is de eerste stap om dit te bereiken! Daarom vind ik het heel leuk om samen met mijn gemotiveerde leerlingen ons best te doen deze stap te maken. Ik kom uit een sociale familie waarvan ik heb geleerd dat het in het sociale leven belangrijk is om met elkaar samen te werken. Ik help graag en ik geniet van interactie. Vooral waneer dit betekent dat ik mensen belangrijke vaardigheden aanleer en tegelijkertijd ook veel van hen leer. Ik vind autorijden leuk en maak met plezier duizenden kilometers. Het werken als LesGO rijinstructeur is mijn droombaan.

Ik haal je op met een mooie Volkswagen Golf 8.

Eerst even kennismaken natuurlijk. Wie ben ik en wie ben jij? Daarna stap je achter het stuur en leg ik je wat basis vaardigheden uit. Vervolgens gaan we een leuk rondje rijden naar een rustige parkeerplaats of buurt. Dat klinkt misschien spannend, maar maak je geen zorgen. want we gaan alles stap voor stap en relaxt doen. Daarna rijden wij terug naar jouw huis en geef ik je mijn advies.

Omdat elke mens uniek en anders is, pas ik mijn manier van lesgeven aan elke leerling aan. In het algemeen geef ik les met geduld, respect en gezelligheid. Dit alles doen we op jouw tempo.

Ja, tuurlijk! Voor mij is een auto zonder muziek als een auto zonder brandstof! Maar als jij het niet prettig vindt is de keuze aan jou.

…hou ik veel van sporten. Mijn favoriete sport is kleiduifschieten en in de toekomst zou ik training willen geven. Daarnaast vind ik zwemmen, voetballen en fitnessen leuk. Ook kook graag, er is niks beter dan lekker eten toch?!

Plan een proefles en dan mag jij dat zelf beoordelen 🙂

Ik geef rijles in de regio Breda, Oosterhout, Prinsenbeek en Etten-Leur

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.