Josephine van Elteren

Woonplaats:
Veere
Leeftijd:
03-06-1993
Status:
Auto:
VOLVO XC60
Muziek:
Jahoor!
Hobbies:
Auto rijden
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Josephine van Elteren en ik woon in Veere. Ik ben geboren in Capelle a/d IJssel, maar ik woon nu al 14 jaar in Zeeland en ik vind het hier heerlijk!

Even voorstellen...
Mijn naam is Josephine van Elteren en ik woon in Veere. Ik ben geboren in Capelle a/d Ijssel, maar ik woon nu al 14 jaar in Zeeland, en ik vind het hier heerlijk! Nadat ik mijn opleidingen op het MBO en HBO heb voltooid, ben ik in 2012 mijn opleiding tot rijinstructeur begonnen. Daarna ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij een andere rijschool.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik ben rijinstructeur geworden omdat ik het ontzettend leuk vind om met mensen te werken en mijn hobby is autorijden . Dus ik heb van mijn hobby, mijn werk gemaakt!
Met geduld van kleine stapjes grote stappen maken, en je op een gezellige en ontspannen manier aan het verkeer te laten deelnemen met veel zelfvertrouwen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je in een geweldige VOLVO XC60
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Als je bij mij de 1e keer instapt dan gaan we eerst alles goed zetten in de auto, zoals de stoel en spiegels zodat je ontspannen achter het stuur zit. Daarna gaan wij direct de weg op en begeleid ik je op alle fronten, zodat jij een leuke kennismaking met het verkeer krijgt!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik zal de leerling altijd met geduld en enthousiasme les geven.
Muziek in de auto?
De radio staat meestal zachtjes aan en de zender is natuurlijk altijd aan te passen maar de radio kan natuurlijk ook uit !
Waarom lessen bij mij?
ik zal er altijd voor zorgen dat jij altijd enthousiast de les auto in en uit zal stappen en dat je precies weet op welk niveau je in de opleiding zit!

Ik geef rijles in de regio Goes

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ JOSEPHINE VAN ELTEREN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen