Woonplaats:
Zoetermeer
Leeftijd:
18-06-1982
Status:
Samenwonend en pappa van Saar
Auto:
Peugeot 308 SW
Muziek:
Uiteraard
Hobbies:
klussen en muziek
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Joost Beumer, 36 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en onze 2-jarige dochter Saar in Zoetermeer. Ik geef rijles in de omgeving Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Gouda en Rotterdam. Zoek jij een geduldige, gezellige en vakkundige rijinstructeur, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag aan je rijbewijs!

Even voorstellen...
Leuk dat je je rijbewijs wil gaan halen en mijn profiel leest. Graag ga ik je les geven. Mijn doel is om van jou een goede bestuurder te maken. Een goede basis, daar heb je de rest van je leven wat aan. Daarnaast wil ik het vooral gezellig en leuk houden. Samen gaan we er voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt!
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik heb lang als vrachtwagenchauffeur gewerkt. Daardoor ben ik veel op de weg geweest en heb ik veel geleerd. Deze kennis wil ik graag delen en daarom ben ik rijinstructeur geworden. De ontwikkeling van leerling tot chauffeur geeft mij voldoening.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een mooie Peugeot 308SW
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Uiteraard maken we eerst kennis. Dan laat ik je ook kennis maken met de auto, even een rondje om de auto, voertuig controle is erg belangrijk. Daarna ga je gelijk zelf achter het stuur. Spannend? Samen lukt het ons.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Vertrouwen, een gevoel van veiligheid en kunde
Muziek in de auto?
Ik luister graag naar muziek in de auto, 538 of Qmusic. Maar tijdens het auto rijden gaat het niet om mij. Jij bepaalt dus of de radio aan of uit staat en waar we naar luisteren.
In mijn vrije tijd...
Ik luister graag naar muziek en ik houd ook veel van klussen in en rondom huis en uiteraard besteed ik graag tijd aan mijn gezin!

Ik geef rijles in de regio Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn en Delft

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ JOOST BEUMER?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen