Johan Schrikkema

Woonplaats:
Tjuchem
Leeftijd:
02-01-1961
Status:
Getrouwd
Auto:
VW Polo Bluemotion 1.4
Muziek:
Tuurlijk, no problem
Hobbies:
Darten, varen en klussen
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Johan Schrikkema, na mijn opleiding tot sportinstructeur (C.I.O.S. Heerenveen) ben ik sportinstructeur bij de Landmacht geweest. Sinds 15 jaar geef ik weerbaarheid- en sociale vaardigheidstrainingen op basisscholen, voortgezet onderwijs en volwassenen.

Al met al dus een ruime ervaring met het lesgeven en het aanleren van vaardigheden. Aangezien lesgeven mijn passie is, past de rijinstructie hier perfect bij. Ik heb veel ervaring met het lesgeven aan mensen met ADHD, ADD, PddNos, Faalangst en Dyslexie.

Is dit op jou van toepassing, dan ben ook jij bij mij aan het juiste adres! Ik geef rijles in een groot gebied in de provincie Groningen, denk hierbij aan de plaatsen: Groningen, Delfzijl, Appingedam, Winschoten, Hoogezand, Scheemda en wat verder in de buurt ligt.

Ik heet je graag van harte welkom in mijn lesauto en samen maken we er leuke en uitdagende lessen van!

Even voorstellen...
Ik ben getrouwd met Gea, wij hebben 2 kinderen en zijn de trotse opa en oma van Teun, Lotte en Amber. Mijn motto is: "Geniet van het leven en de mensen om je heen, laat iedereen in zijn waarde en respecteer elkaars mening! Wees jezelf, want ook jij mag er zijn!"
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het geweldig om met mensen om te gaan en ze vaardigheden aan te leren. Rijinstructeur past hier perfect bij en doe dit dan ook met veel plezier. Hoe mooi zou het zijn, dat ik jou kan leren autorijden en dat jij je rijbewijs op een leuke ontspannen manier gaat halen!
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Je krijgt les in een VW Polo 1.4 Diesel Blue Motion. Met heel veel extra's, maar vooral is de auto voorzien van een Tom Tom met spraakbesturing! Ideaal voor het zelfstandig rijden van een route!
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ook een proefles moet leuk en uitdagend zijn. We gaan kijken wat jou aanvangsniveau is en kunnen dan bespreken welke aanpak voor jou geschikt is.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik geef op een rustige manier en met veel geduld les. Ik daag je graag uit om situaties zelf op te lossen, maar ook vooral dat we veel lol hebben onderweg. M.a.w. met humor worden de lessen nog leuker en ontspannender en zul je merken dat de tijd omvliegt!
Muziek in de auto?
Ik ben jarenlang drummer in een Blues/Rock Band geweest en ben altijd benieuwd naar de muzieksmaak van anderen! Heb jij Spotify op je mobiel, dan kunnen we ook jou muziek in de auto beluisteren!
In mijn vrije tijd...
Ik speel competitie darts in de provincie Groningen, ben ik veel aan het klussen in en rond ons geweldig huis en plekje in Tjuchem, lekker ontspannen op het water met onze boot en ga ik graag naar concerten en caberet voorstellingen.
Waarom lessen bij mij?
Een betere instructeur kun je niet krijgen! ;)

Ik geef rijles in de regio Groningen, Appingedam en Winschoten

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ JOHAN SCHRIKKEMA?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen