Skip to content

Johan Schrikkema

Ik geef rijles in de omgeving Groningen.

Ik ben Johan Schrikkema

Woonplaats:
Tjuchem
Leeftijd:
1961-01-02
Hobby's:
Darten, varen en klussen
Auto:
VW Polo Bluemotion 1.4
Muziek:
Tuurlijk, no problem.

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Johan Schrikkema en ik ben getrouwd. Na mijn opleiding tot sportinstructeur (C.I.O.S. Heerenveen) ben ik sportinstructeur bij de Landmacht geweest. Al een aantal jaar geef ik weerbaarheid- en sociale vaardigheidstrainingen op basisscholen, voortgezet onderwijs en volwassenen.

Al met al heb ik dus een ruime ervaring met het lesgeven en het aanleren van vaardigheden. Aangezien lesgeven mijn passie is, past de rijinstructie hier perfect bij. Ik heb veel ervaring met het lesgeven aan mensen met ADHD, ADD, PddNos, Faalangst en Dyslexie.

Is dit op jou van toepassing, dan ben ook jij bij mij aan het juiste adres! Ik geef rijles in een groot gebied in de provincie Groningen, denk hierbij aan de plaatsen: Groningen, Delfzijl, Appingedam, Winschoten, Hoogezand, Scheemda en wat verder in de buurt ligt.

Ik heet je graag van harte welkom in mijn lesauto en samen maken we er leuke en uitdagende lessen van!

Ik vind het geweldig om met mensen om te gaan en ze vaardigheden aan te leren. Rijinstructeur past hier perfect bij en doe dit dan ook met veel plezier. Hoe mooi zou het zijn, dat ik jou kan leren autorijden en dat jij je rijbewijs op een leuke ontspannen manier gaat halen!

Je krijgt les in een VW Polo 1.4 Diesel Blue Motion. Deze auto heeft heel veel fijne extra’s, zo is de auto voorzien van een TomTom met spraakbesturing, ideaal voor het zelfstandig rijden van een route!

Ook een proefles moet leuk en uitdagend zijn. We gaan kijken wat jou aanvangsniveau is en kunnen dan bespreken welke aanpak voor jou geschikt is.

Ik geef op een rustige manier en met veel geduld les. Ik daag je graag uit om situaties zelf op te lossen, maar vind het ook vooral belangrijk dat we veel lol hebben onderweg. Met andere woorden; met humor worden de lessen nog leuker en zal je merken dat de tijd omvliegt!

Ik ben jarenlang drummer in een Blues/Rock Band geweest en ik ben altijd benieuwd naar de muzieksmaak van anderen! Heb jij Spotify op jouw mobiel, dan kunnen wij ook jouw muziek in de auto beluisteren!

Ik speel competitie darts in de provincie Groningen, ben veel aan het klussen in en rond ons geweldige huis en plekje in Tjuchem. Ik ga graag lekker ontspannen op het water met onze boot en naar concerten en cabaret voorstellingen.

Een betere instructeur kun je niet krijgen! 😉

Ik geef rijles in de regio Groningen, Appingedam en Winschoten.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's