Skip to content

Jessica Galle

Ik ben Jessica Galle en ik geef rijles in de omgeving: Breda, Etten-Leur en Roosendaal.

Ik ben Jessica Galle

Woonplaats:
Nieuw-Vossemeer
Leeftijd:
1981-11-08
Hobby's:
Samen met het hele gezin op pad gaan
Auto:
Seat Mii
Muziek:
Gezellig!
Gespecialiseerd in
ADHD, autisme en faalangst

Volg mij ook op social media

Meer over mijzelf

Mijn naam is Jessica. Ik ben woonachtig in Nieuw-Vossemeer samen met mijn twee dochters. Ik heb een vriend en samen met zijn drie kinderen hebben we het heel gezellig met z’n allen. Verder heb ik drie honden (Engelse Cocker Spaniël en een Praagse Rattenvanger) en 1 poes Angel die het gezin helemaal compleet maakt.

Van 2001 tot 2012 heb ik met veel plezier rijles gegeven in de omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda en na een tijdje in de zorg te hebben gewerkt als Verzorgende IG (2013 tot 2022) begon het toch weer te kriebelen om rijles te gaan geven.

Vanaf 1 juni 2023 mag ik dit mooie beroep als rijinstructrice bij LesGO weer gaan uitoefenen en jullie je aan een rijbewijs helpen. Ik krijg altijd veel energie van het lesgeven en vind het mooi om te zien hoe jij als leerling groeit gedurende rijopleiding. Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met ADHD, Autisme en Faalangst. Ik zie dit bij leerlingen nooit als een beperking, maar juist als een mooi, uniek puzzelstukje van iemand zijn persoonlijkheid. Denk niet in beperkingen , maar in  mogelijkheden.

Naast het rijles geven ben ik ook ADHD-Coach.

Ik krijg altijd veel energie van het lesgeven en vind het mooi om te zien hoe jij als leerling groeit gedurende rijopleiding.

Ik kom je ophalen in een Seat Mii en rijd o.a. in Wouw, Roosendaal, Oudenbosch met het examenbureau in Roosendaal en in de omgeving Sint-Willebrord, Sprundel, Etten-Leur met het examenbureau in Breda.

Tijdens de proefles kun je al een beetje kennismaken met mijn manier van lesgeven. Je mag zelf al gelijk achter het stuur waar ik je de basis van de auto uitleg en hoe je moet sturen. En zodra we bij een rustige locatie zijn aangekomen leg je ook de bediening van de auto uit en mag je ook al gaan gas geven en sturen. De proefles plannen we zo dat je geen leerling hoeft op te halen of thuis te brengen, dus je rijdt zelf vanuit jou thuis weg en je komt ook weer zelf achter het stuur terug thuis.

De lessen geef ik met veel plezier en met humor, maar op momenten dat het moet kan ik ook serieus zijn om je alles goed aan te leren zodat je de kans krijgt in één keer te slagen bij het CBR. Verder ben ik rustig van aard, nooit chagrijnig en heb ik veel geduld. Ik leg liever iets 10 keer uit dat je het begrijpt en het goed aanleert dan dat je het maar half/half kunt.

Ja gezelllig!

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig en fijn om met het hele gezin op pad te gaan of samen een film te kijken, maar ook naar de bioscoop gaan of uit eten gaan zijn dingen die ik graag doe.

Leerlingen kiezen voor mij vanwege de gezelligheid, de humor, mijn rustige en duidelijke uitleg en mijn geduld.

Ik geef rijles in de regio Breda, Roosendaal en Etten-Leur.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's