Woonplaats:
Millingen aan de Rijn
Leeftijd:
14-01-1966
Status:
Getrouwd
Auto:
Citroen C3
Muziek:
Graag!
Hobbies:
Wandelen
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam Jean Heijink en ik ben rijinstructeur voor de regio Nijmegen en Arnhem. Ik geef rijles met name in de plaatsen Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Zevenaar en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen. Heb je rijangst of heb je faalangst? Ook dan kan jij bij mij terecht! Ik ben een rustige instructeur die de tijd neemt voor jou.

Even voorstellen...
Mijn naam is Jean Heijink en ik ben woonachtig in Millingen aan de Rijn. Ik ben getrouwd met Kim en samen hebben we 2 dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een filmpje te kijken, te wandelen met mijn honden of gewoon lekker niks te doen.
Ik ben goed in: het inzien en opmerken van wat de leerling eigenlijk nodig heeft. Bijvoorbeeld: het tempo van de les, soort van uitleg, sfeer, focuspunten etc.
Iedere leerling is uniek en ik begrijp dat helemaal. Dus bij mij zit je altijd goed!
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
ik wilde niet helemaal voor mijzelf beginnen. liever met goede ondersteuning; LesGO is een jong en dynamisch bedrijf met een positieve uitstraling en we rijden in flitsende auto's. Daarnaast hebben we ook leuke pakketten met scherpe prijzen voor de leerlingen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een hele leuke Ford Fiesta, een heerlijke wagen, met veel luxe en een super mooie stoere uitstraling.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Jij neemt plaats achter het stuur. Je gaat op een leuke ontspannen manier kennismaken met mij, de auto en het verkeer. Je hoeft nog niets te kunnen maar je zult zien dat je al meer kan dan je zelf denkt. Tijdens de proefles gaan we overleggen hoeveel lessen we denken dat je ongeveer nodig zult hebben. De keuze is losse lessen of je kiest voor een pakket.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Op een ontspannen manier met oog voor detail, zal ik je tijdens de lessen dingen uitleggen en aanleren. Waarbij we van makkelijk naar moeilijk en andersom zullen gaan omdat het mijn doel is dat jij straks met je rijbewijs vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen.
Muziek in de auto?
Ja gezellig toch! jij bepaalt de zender en of ie aan of uit staat!
In mijn vrije tijd...
Heerlijk wandelen met de honden of soms kan ik ook prima genieten van een avondje lekker op de bank
Les ook E achter B bij mij!
Met een Hyundai Tucson en aanhanger tandemraster Happer kun je bij mij je E achter B halen.
Waarom lessen bij mij?
Ik heb een rustige en geduldige uitstraling en zal jou echt op je gemak stellen. We gaan het helemaal op jou eigen tempo doen en als je een foutje maakt zie ik dat als een leermoment.
Ik hoop je snel te zien!

Ik geef rijles in de regio Arnhem, Nijmegen, Wijchen, Millingen aan de Rijn en Zevenaar.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ JEAN HEIJINK?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen