fbpx Skip to content

Jean Heijink

Ik geef rijles in de omgeving Nijmegen en Arnhem.

Ik ben Jean Heijink

Woonplaats:Millingen aan de Rijn
Leeftijd:1966-01-14
Status:Getrouwd
Auto:Ford Focus Station
Muziek:Graag!
Hobby’s:Wandelen

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam Jean Heijink en ik ben rijinstructeur voor de regio Nijmegen en Arnhem. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur. Ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant te maken voor je, zodat je snel je rijbewijs kan halen. Heb je rijangst of heb je faalangst? Ook dan kan jij bij mij terecht! Ik ben een rustige instructeur die de tijd neemt voor jou.

Ik wilde niet helemaal voor mijzelf beginnen, maar liever met een goede ondersteuning. LesGO is een jong en dynamisch bedrijf met een positieve uitstraling. We rijden in flitsende auto’s en daarnaast hebben we ook leuke pakketten met scherpe prijzen voor de leerlingen.

Ik kom je ophalen in een hele leuke Ford Focus Station, een heerlijke wagen, met veel luxe en een super mooie stoere uitstraling.

Jij neemt plaats achter het stuur. Je gaat op een leuke ontspannen manier kennismaken met mij, de auto en het verkeer. Je hoeft nog niets te kunnen, maar je zult zien dat je al meer kan dan je zelf denkt. Tijdens de proefles gaan we overleggen hoeveel lessen we denken dat je ongeveer nodig zult hebben. De keuze bestaat uit losse lessen of een pakket.

Op een ontspannen manier, maar met oog voor detail, zal ik je tijdens de lessen dingen uitleggen en aanleren. We zullen van makkelijk naar moeilijk gaan. Het is mijn doel dat jij straks met jouw rijbewijs vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen.

Ja, gezellig toch! Jij bepaalt of ie aan of uit staat én de zender!

Heerlijk wandelen met de honden en soms kan ik ook prima genieten van een avondje lekker op de bank.

Ik heb een rustige, geduldige uitstraling en zal jou echt op je gemak stellen. We gaan het helemaal op jouw eigen tempo doen en als je een foutje maakt, zie ik dat als een leermoment. Ik hoop je snel te zien!

Ik geef rijles in de regio Nijmegen.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!