Jan Verweij - LesGO Skip to content

Jan Verweij

Ik geef les in de omgevingen Tholen en Bergen op Zoom.

Ik ben Jan Verweij

Woonplaats:
Oud-Vossemeer
Leeftijd:
1967-07-14
Hobby's:
Een rondje op de golfbaan en militaire vliegtuigen fotograferen in binnen- en buitenland
Auto:
BMW
Muziek:
Ik vind het prima als jij het prima vindt. Liever niet? Ook geen probleem.

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hey, mijn naam is Jan Verweij en ik ben rijinstructeur in de prachtige regio West Brabant (Bergen op Zoom en Steenbergen) en een stukje schitterend Zeeland (eiland Tholen). Daarnaast ben ik getrouwd, vader van 4 kinderen en opa van 1 kleinzoon.

Jarenlang heb ik als relatiebeheerder het land doorgereden om klanten te bezoeken en te adviseren op het gebied van bedrijfstelecommunicatie. Mooie, lange ritten door Nederland maken was (en is nog steeds) geweldig. Als je dan ’s avonds weer terug mag keren in Zeeland is dat fantastisch thuiskomen. Het autorijden en tegelijk leuke gesprekken en ook nog met jou samenwerken richting jouw rijbewijs; voor mij een héle mooie combinatie.

Vanuit mijn vorige werk ben ik gewend om maatwerk te leveren en dus geen half werk te doen. Mijn klanten stonden toen op plek 1. Zo wil ik ook maatwerk leveren tijdens jouw rijles. Elke les samen, gemotiveerd en serieus aan de slag om jouw rijbewijs te halen. Ook ga ik je zoveel als mogelijk voorbereiden op het moment dat er geen instructeur meer met je mee gaat als je in de auto stapt. Dit doen we dat in jouw tempo.

Wat ik graag doe, van jongst af aan, is autorijden. Als kleine jongen met mijn vader mee het land door, later zelf achter het stuur en tijdens mijn werk heb ik veel kilometers mogen rijden. Wanneer je in de auto rijdt zie je veel. Mooie landschappen, mooie gebouwen, indrukwekkende voertuigen, maar veelal zat ik alleen in de auto. En op een dag zegt een van de jongens: “Waarom word je geen rijinstructeur? Gezellig praten in de auto, veel kilometers maken, geen dag is hetzelfde: zowel de leerlingen als de weers- en verkeersomstandigheden zijn iedere dag weer anders.” Hij had gelijk ook! Na het inwinnen van informatie ben ik heel enthousiast aan de opleiding begonnen. Het zou het leukste vak zijn wat er bestaat. Daarmee hebben ze niet gelogen; het is het mooiste, meest afwisselende vak met de mooiste momenten. Het is fantastisch om een leerling te zien groeien in vaardigheden en zelfvertrouwen. Daar werk ik graag aan mee.

Ik kom je ophalen in een mooie en comfortabele BMW.

Als ik het goed begrijp wil jij je rijbewijs halen. Ik neem nu even aan dat je dat ook snél wilt halen. Dan beginnen we bij het begin. We gaan eerst een praatje maken: ‘’Wie ben ik en wie ben jij, hoe gemotiveerd ben ik om jou te helpen met het behalen van je rijbewijs. Hoe gemotiveerd ben jíj om je rijbewijs te halen?” Ook komen de volgende vragen aan de orde: “Wat verwacht jij van mij en wat verwacht ik van jou?” Als we zo het een en ander hebben besproken gaan we rijden. (Dan gaat trouwens pas de ‘de proefles’ beginnen) Ik houd van aanpakken en doorpakken dus jij rijdt! Je gaat achter het stuur zitten en we gaan ervoor zorgen dat je lekker zit en dat je ook nog ‘alles rond je heen kunt zien’. Dan mag je mij vertellen of je al enige ervaring hebt met sturen en/of schakelen. Ik pas me volledig aan jou aan. Jij mag gasgeven, sturen/schakelen en ik zorg dat het veilig blijft. We zullen wat mij betreft niet gelijk de drukte opzoeken tenzij jij dit zelf wenst. Een stukje autosnelweg op je verlangenlijstje? Wie weet..?

Gezelligheid is heel belangrijk. Dat een les leuk en afwisselend is, is ook heel belangrijk. Het belangrijkste is dat jij je rijbewijs haalt zodat je veilig en zelfstandig als bestuurder deel kan gaan nemen aan het verkeer. In de les sta jij centraal. Jij bent het waar het in de les om gaat. Ik zal je op een rustige maar enthousiaste manier lesgeven, helpen motiveren en begeleiden en coachen en voorbereiden.

Wat mij betreft mag de radio aan. (De volumeknop beheer ik 😊) Je mag ook eigen muziek meenemen.

In mijn vrije tijd ga ik graag golfen. Ik speel het nog niet zo heel lang , je raadt het al: ik ben vaak aan het zoeken naar mijn golfbal. Toch is het leuk om met familie en vrienden in de buitenlucht bezig te zijn. Een heerlijke manier om je te ontspannen. Daarnaast heb ik een maatje die mij gek gemaakt heeft van vliegtuigspotten. We gaan regelmatig naar vliegbasissen in binnen en buitenland om vliegtuigen op de gevoelige plaat vast te leggen. Weer die buitenlucht hé? En weer gezellig(!) om met andere spotters van verschillende nationaliteiten in gesprek te zijn.

Wij hebben hetzelfde doel: Je rijbewijs halen en zo snel als mogelijk. Als jij gemotiveerd bent en je best wilt doen om dat doel te bereiken zal je merken dat ik daar heel graag aan meewerk. Maar niet iedereen is hetzelfde en leert op dezelfde manier. Ik zal me wat dat betreft helemaal aan jou aanpassen. Wil jij een demonstatie van het onderdeel wat wij tijdens de les gaan leren? Dat kan. Wil jij het graag zelf doen op basis van aanwijzingen? Kan ook. Jouw ervaring zal zijn: Ik sta er niet alleen voor, Jan helpt mij op de studie-route naar mijn rijbewijs.

Ik geef rijles in de omgeving Tholen en Bergen Op Zoom

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.