Huub Debie

Woonplaats:
Margraten
Leeftijd:
18-12-1959
Status:
Getrouwd en vader
Auto:
Citroen C3
Muziek:
Dat Mag!
Hobbies:
Keeper
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Huub Debie en ik ben rijinstructeur voor de regio Maastricht. Ik geef rijles met name in de plaatsen Maastricht, Valkenburg, Berg en Terblijt, Eijsden en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles leuk en leerzaam te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben Huub Debie en ik ben al 34 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Lily en samen hebben we een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sport te kijken op tv en ik ben wekelijks actief als keeper bij de veteranen van RKVVM Margraten.
Ik ben goed in: het inzien en opmerken van wat de leerling eigenlijk nodig heeft. Bijvoorbeeld: het tempo van de les, soort van uitleg, sfeer, focuspunten etc.
Iedere leerling is uniek en ik begrijp dat helemaal. Dus bij mij zit je altijd goed!
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze daarbij iets te kunnen leren. Ik heb voor LesGO gekozen omdat dit een jong en dynamisch team is met een positieve uitstraling en goede ideeën.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een stoere Citroen C3,
Hoe verloopt een proefles bij jou?
De proefles bestaat uit het kennismaken met mij, de auto en het verkeer gedurende 40 minuten. Daarna krijg je een duidelijke uitleg over de opleiding op weg naar je rijbewijs.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik geef op een leuke, ontspannen, duidelijke en veilige manier rijles. De radio staat altijd aan als jij dat geen probleem vindt. Door mijn rustige karakter voel jij je altijd op je gemak. Deze ervaring delen alle leerlingen. Tevens ben ik in het bezit van het faalangstcertificaat.
Muziek in de auto?
Ja gezellig toch! jij bepaalt de zender en of ie aan of uit staat!
In mijn vrije tijd...
voetballen uit het goal houden natuurlijk :)
Waarom lessen bij mij?
Ik weet zeker dat als je voor mij als rijinstructeur kiest, je heel tevreden en positief zult terugkijken op je opleiding wanneer je het felbegeerde rijbewijs hebt behaald.

Ik geef rijles in de regio Maastricht, Valkenburg, Berg en Terblijt, Eijsden

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES HUUB DEBIE?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen