Hilbert van den Brom - LesGO Skip to content

Hilbert van den Brom

Ik ben Hilbert van den Brom en ik geef rijles in de omgeving van Eindhoven, Best, Geldrop, Helmond, Sint-Oedenrode, Son en Breugel

Ik ben Hilbert van den Brom

Woonplaats:
Son en Breugel
Hobby's:
Mountainbiken en klimmen
Auto:
Volkswagen T-ROC
Muziek:
Leuk op de achtergrond!

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Hilbert en ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Son en Breugel. Ik ben rijinstructeur in Eindhoven en omgeving (van Aalst tot Best, Geldrop en Helmond, Sint-Oedenrode, Son en Breugel)

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn, zoals mountainbiken en klimmen. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en speel ik graag een gezelschapsspel.

Ik heb gekozen voor een baan als rij instructeur omdat ik het leuk vindt om anderen de vaardigheid van het auto rijden te leren. Dit ben ik gaan doen omdat ik het geweldig leuk vind!

Een lesauto moet prettig rijden en comfortabel aanvoelen voor jou. En dat doet mijn Volkswagen T-Roc.

De proefles is een eerste kennismaking met de autorijden, de auto zelf en met elkaar. Na een eerste korte uitleg over de bediening van de auto mag je zelf achter het stuur gaan zitten en gaan we rijden. Zo krijg jij een eerste indruk van het autorijden en van mij. Bevalt het? Dan kun je direct van start met lessen!

Als persoon ben ik enthousiast en empathisch. In mijn communicatie ben ik open en eerlijk. Mijn stijl van lesgeven pas ik aan op jou als persoon en jouw manier van leren.

Als je het fijn vindt om muziek in de auto te hebben, dan mag dat op de achtergrond.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn, zoals mountainbiken en klimmen. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en speel ik graag een gezelschapsspel.

Ik wil dat je met plezier instapt en zin hebt in de volgende rijles! Leren autorijden gaat beter als het leuk is! Daar zorg ik voor. Rijlessen bij mij staan garant voor deskundige lessen afgestemd op jou als persoon, goede voorbereiding op je rij examen en daarna veilig de weg op! LesGO voor je rijbewijs!

Ik geef les in Eindhoven, Best, Geldrop, Helmond, Sint-Oedenrode, Son en Breugel

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.