Henno van Luijt - LesGO Skip to content

Henno van Luijt

Ik geef rijles in de omgeving Eindhoven, Best en Veldhoven.

Ik ben Henno van Luijt

Woonplaats:
Eindhoven
Leeftijd:
1960-07-01
Hobby's:
Sportschool
Auto:
Ford Puma (2021)
Muziek:
Dat mag zeker!

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Henno van Luijt en ik ben rijinstructeur voor de regio Eindhoven. Ik ben getrouwd en vader. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Eindhoven, Son en Breugel, Best, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop, Nuenen en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al meerdere jaren als rijinstructeur. Ik vind het een uitdaging om elke rijles leerzaam en leuk te maken voor je, zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Ik werk nu al meerdere jaren als rijinstructeur bij LesGO. Ik heb destijds de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan waarin ik het rijden, coachen en begeleiden kon combineren. Vanuit mijn vorige werkomgeving heb ik veel ervaring opgedaan met het rijden, ook onder extreme omstandigheden. Daarnaast was ik ook coach en praktijkbegeleider van nieuwe werknemers. Al met al heb ik al die kennis en ervaring gebundeld in mijn job, die van rijinstructeur.

Ik kom je ophalen in een coole Ford Puma (2021). Een auto van deze tijd met de nodige voorzieningen.

Voorop staat dat de proefles leuk moet zijn; dus eerst een gezellig babbeltje. Daarnaast is de proefles ook heel leerzaam, dus eerst de auto leren kennen en daarnaast gaan oefenen. Sommige leerlingen zijn na afloop verbaast dat ze al in een auto hebben gereden, dat hadden ze vooraf nooit gedacht. Het doet mij veel om te horen dat ze het tof vonden bij mij en het is nog mooier als ze bij je willen lessen.

Ik geef je op een rustige manier les, zodat jij je prima op je gemak voelt in de auto. Wanneer jij je op je gemak voelt, heb je meer concentratie bij het autorijden. Op die manier zal je sneller leren. Ik zal je stimuleren om zo veel als mogelijk zelfstandig te rijden.

Ja hoor, dat mag zeker. Als we elkaar maar kunnen verstaan!

Ik ben sportief aangelegd In het verleden heb ik altijd gekorfbald. Helaas heb ik een knieblessure opgelopen en kan ik helaas niet meer voluit sporten in een teamsport. Wel ben ik regelmatig in de sportschool te vinden!

Samen in een rustige en ontspannen sfeer werken aan jouw rijbewijs!

Ik geef rijles in de regio Eindhoven, Son en Breugel, Best, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop en Nuenen

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.