Hakim Heijman - LesGO Skip to content

Hakim Heijman

Ik ben Hakim Heijman en ik geef rijles in de omgeving van Heerlen, Landgraaf, Kerkrade en Brunssum.

Ik ben Hakim Heijman

Regio: Kerkrade
Woonplaats:
Heerlen
Leeftijd:
1975-09-05
Auto:
BMW 1 Serie / BMW 2 serie Gran Tourer
Muziek:
Zeker!

Meer over mijzelf

Hallo daar! Ik ben Hakim Heijman en sinds kort werkzaam bij Lesgo in de regio Heerlen/Landgraaf/Kerkrade/Brunssum. Mijn uitdaging is om elke leerling met de juiste aanpak examen klaar te maken. Mijn motto is: Wees duidelijk en voorspelbaar in het verkeer, dan komt alles goed! Zoek je een gezellige en een eerlijke rijschool dan zit je bij ons helemaal prima😊.

Naast dat ik het niet erg vindt dat mijn auto tevens mijn kantoor is, vind ik het fantastisch om wie dan ook de vaardigheid autorijden te leren. Het mooie van dit vak is om de vorderingen van een leerling te zien groeien. Je komt bij mij als een beginner en eindigt als een volwaardige bestuurder.

Ik geef les in een nieuwe BMW 1 serie. Deze auto is zeer geschikt om mee te lessen. Hij is kwalitatief hoogwaardig en lekker overzichtelijk met zijn praktisch formaat. En laten we eerlijk zijn, hij ziet er ook nog een stoer uit! Liever automaat rijlessen? In dat geval geef ik je les in een BMW 2 serie Gran Tourer.

De proefles is vooral bedoeld om te kijken of wij matchen. Tijdens deze proefles let ik onder andere op je voertuig controle en verkeersinzicht. Op basis van de proefles adviseer ik hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou en je budget past.

Het leukste van rijinstructeur zijn, zijn de verschillende mensen en karakters. Ik probeer altijd een klik te krijgen met de leerling zodat er een fijne werksfeer ontstaat. Door de fijne werksfeer zal de leerling het snelst progressie maken. De lessen geef ik gestructureerd. Eerst moet een onderdeel onder controle zijn voordat we weer iets nieuws gaan leren, waarbij geduld mijn grootste kracht is.

Alles mag zolang het maar U2 is, nee hoor grapje! Neem vooral je eigen muziek mee, maar houd er rekening mee dat dit niet de les mag verstoren.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst op vakantie met een sportief kantje. Ik ski heel graag daarnaast doe ook aan motorrijden (moet hoognodig weer eens een motor kopen).

Het gaat om jou! Wees je zelf en je zal zien dat je relaxt dit avontuur met mij gaat beleven. Ik zorg dat het veilig blijft en jij zal met plezier je rijbewijs halen.

Ik geef les in Heerlen, Kerkrade en Brunssum.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's