Skip to content

Gertjan Vegter

Ik geef rijles in de omgeving Amsterdam Noord, Purmerend en Zaandam.

Ik ben Gertjan Vegter

Woonplaats:Amsterdam
Leeftijd:1986-12-20
Hobby’s:Koffie drinken, voetballen en sporten
Auto:Ford Fiesta
Muziek:Jazeker
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Gertjan Vegter en woon in Amsterdam met mijn vrouw en kinderen. Een auto geeft je zoveel vrijheid en daar wil je je veilig in voelen. Ik zal je leren om veilig en efficiënt te rijden. Ik maak een plan op basis van de leerling. Ik ben het type die overal een oplossing voor ziet. Ik ben positief en praktisch. Laten we het niet moeilijkere maken dan het is. Een auto geeft je zoveel vrijheid en daar wil je je veilig in voelen. Ik zal je leren om veilig en efficiënt te rijden. Spreekt je deze manier van lesgeven aan? Meld je dan aan.

Lesgeven is iets waar ik zelf heel veel plezier in heb. Het geeft mij heel veel energie om deze vaardigheid over te brengen.

Tijdens een proefles maken wij kennis met elkaar. Daarna nemen we een aantal vaardigheden door, zodat je kan ervaren hoe het is om zelf te rijden en ook hoe ik je deze vaardigheden aanleer. Verder maken we een leuke, maar leerzame proefles van. Aan het einde van je proefles geef ik je informatie over de pakketten en hoe we samen ervoor gaan zorgen dat je zelf de weg op kan.

In de auto zal ik een ontspannen sfeer creëren. We beginnen aan een duidelijk schema die voor ons allebei inzichtelijk is. Stap voor stap werken we naar je examen. Is het nodig om even van het schema af te wijken, dan doe ik dat graag. Ik maak een plan op basis van de leerling. Ik ben het type die overal een oplossing voor ziet. Samen komen we er wel!

Ik hoor graag wat voor stijl muziek je heb en ben altijd in voor nieuwe artiesten. Wil je liever even stilte, dan is dat ook helemaal prima.

Drink ik graag een goed kop koffie met mijn vrouw en gezin. Wij zijn graag in horecagelegenheden te vinden. Wij een goed kop koffie en de kinderen heerlijk spelen.

Ik wil er voor zorgen dat je aan het eind veilig en zelfverzekerd kan rijden. Dit wil ik creëren door rustig en ontspannen les te geven. Iedereen maakt fouten en van fouten leer je. Bedenk dat iedereen die zijn rijbewijs heeft nooit een perfecte rit rijdt. Als mijn manier van lesgeven je aanspreekt, vul dan hieronder het formulier in om een proefles bij mij krijgen.

Ik geef rijles in de regio Amsterdam Noord, Purmerend en Zaandam

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's