Woonplaats:
Amsterdam
Leeftijd:
20-12-1986
Status:
Getrouwd
Auto:
Ford Fiesta
Muziek:
Jazeker
Hobbies:
Koffie drinken, voetballen en sporten
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Gertjan Vegter en woon in Amsterdam met mijn vrouw en kinderen. Een auto geeft je zoveel vrijheid en daar wil je je veilig in voelen. Ik zal je leren om veilig en efficiënt te rijden. Ik maak een plan op basis van de leerling. Ik ben het type die overal een oplossing voor ziet. Spreekt je deze manier van lesgeven aan meld je dan aan.

Ik geef les in Amsterdam, Purmerend, Haarlem en Zaandam.

Even voorstellen...
Ik ben positief en praktisch. Laten we het niet moeilijkere maken dan het is. Een auto geeft je zoveel vrijheid en daar wil je je veilig in voelen. Ik zal je leren om veilig en efficiënt te rijden.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Lesgeven is iets waar ik zelf heel veel plezier in heb. Het geeft mij heel veel energie om deze vaardigheid over te brengen.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Tijdens een proefles maken wij kennis met elkaar. Daarna nemen we een aantal vaardigheden door zodat je kan ervaren hoe het is om zelf te rijden. En ook hoe ik je deze vaardigheden aanleer. Verder maken we een leuke maar leerzame proefles van. Aan het eind van je proefles geef ik je informatie over de pakketten en hoe we samen ervoor gaan zorgen dat je zelf de weg op kan.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
In de auto zal ik een ontspannen sfeer creëeren. We beginnen aan een duidelijk schema die voor ons allebei inzichtelijk is. stap voor stap werken we naar je examen. Is het nodig om even van het schema af te wijken dan doe ik dat graag. Ik maak een plan op basis van de leerling. Ik ben het type die overal een oplossing voor ziet. Samen komen we er wel!
Muziek in de auto?
Ik hoor graag wat voor stijl muziek je heb en ben altijd in voor nieuwe artiesten. Wil je liever even stilte dan is dat ook helemaal prima.
In mijn vrije tijd...
Drink ik graag een goed kop koffie met mijn vrouw en gezin. Wij zijn graag in horecagelegenheden te vinden. Wij een goed kop koffie en de kinderen heerlijk spelen.
Waarom lessen bij mij?
Ik wil er voor zorgen dat je aan het eind veilig en zelfverzekerd kan rijden. Dit wil ik creëren door rustig en ontspannen les te geven. Iedereen maakt fouten en van fouten leer je. Bedenk dat iedereen die zijn rijbewijs heeft nooit een perfecte rit rijdt. Als mijn manier van lesgeven je aanspreekt vul dan hieronder het formulier in om een proefles bij mij krijgen.

Ik geef rijles in de regio Amsterdam, Haarlem, Purmerend en Zaandam

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ GERTJAN VEGTER?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen