Gert-Jan Verwijk - LesGO Skip to content

Gert-Jan Verwijk

Ik ben Gert-Jan en ik geef les in de omgeving van: Roermond, Venlo en Weert.

Ik ben Gert-Jan Verwijk

Woonplaats:
Roermond
Leeftijd:
1977-02-24
Hobby's:
Met familie zijn, spelletjes, wandelen met de hond, wielrennen en tennis
Auto:
Seat Mii
Muziek:
Zachtjes op de achtergrond

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben 47 jaar, vader van 4 kinderen (twee jongens en twee meiden) en sinds 2023 getrouwd met mijn lieve vrouw Sara. Samen wonen we in een gezellig huisje in Roermond waar nog wat aan te klussen valt. Dat doen we graag. Na jarenlang in allerlei managementfuncties gezeten te hebben bij zowel Intertoys als NS (check gerust mijn linkedin voor meer informatie), heb ik nu het roer omgegooid. Ik volg mijn hart en dat maakt mij erg gelukkig. Stap je bij mij in? Van harte welkom. Le(t’)sgo!

Omdat ik het supergaaf vind om met mensen te werken in combinatie met mijn passie voor autorijden. Ik wil graag mijn kennis en kunde overbrengen op beginnend automobilisten.

Voorlopig rij ik in een gezellige en compacte Seat Mii. Medio juli / augustus wordt deze ingeruild voor een gave Ford Focus.

Allereerst maken we natuurlijk kennis met elkaar en de auto. Daarna kijken we of jij lekker zit en alles goed kan zien. En dan gaan we vertrekken! Jouw eerste kilometers. En dat vind ik een belangrijk gegeven. Heb je nog nooit gereden, geen probleem, ik help jou. Kun je al wat meer, dan mag je dat uiteraard meteen laten zien. Vind je het te spannend, dan neem ik je mee naar een plek waar we kunnen beginnen. Zo rijden we gezellig een rondje bij jou in de buurt. Zijn we weer terug, dan bespreken we de mogelijkheden en plannen we, als het van beide kanten bevalt, een volgende les.

Ik vind rust heel belangrijk. Jij leert op jouw manier en daar sluit ik graag bij aan. Als het nodig is daag ik je uit en soms laat ik je lekker je gang gaan. Als het maar aansluit op jouw behoefte. Fouten maken mag, daarvoor zijn we aan het leren.

Zachtjes op de achtergrond, tenzij we allebei zin hebben om lekker mee te zingen natuurlijk. Haha ;-). Mijn favoriete zender is 538, maar zeg gerust als je liever iets anders wil.

Ben ik een familie mens. Spelletjes, wandelen met de hond, wielrennen en tennis wil ik weer gaan oppakken. Verder hou ik van muziek, strategy games en een goede film of serie. Oh ja, en ik ben een treinenfreak met een hele reeks modeltreintjes. Maar daar zal ik je verder niet mee lastig vallen.

Jij staat voorop en ik wil dat jij slaagt. Liefst zo snel als mogelijk maar kwaliteit staat altijd bovenaan. Met andere woorden: als je slaagt kun je sowieso auto rijden, heb je verkeersinzicht en kun je de theorie koppelen aan en toepassen in de praktijk. Daar heb je de rest van je leven profijt van.

Ik geef rijles in de regio: Roermond, Venlo en Weert.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.