fbpx Skip to content

Gerard van der Laan

Ik geef les in de omgeving Groningen.

Ik ben Gerard van der Laan

Woonplaats:Groningen
Leeftijd:1967-09-13
Status:Getrouwd en pappa
Auto:Seat Arona
Muziek:Zeker! Doen we!
Hobby’s:Hardlopen

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hey hoi, ik ben Gerard van der Laan en geef rijles in de omgeving van Groningen, Grijpskerk, Buitenpost, Surhuisterveen, Bakkeveen, Norg, Tynaarlo en Bedum (en uiteraard alles wat ertussen ligt). Wil je het rijbewijs halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen gaan we ervoor zorgen dat je je rijbewijs gaat halen.

Ik hou van afwisselend en verantwoordelijk werk met een uitdaging. Door de variatie aan leerlingen, is ieder uur rijles geven uitermate gevarieerd. Je draagt verantwoording voor je leerling en het overige verkeer om je heen. Het is een uitdaging om een leerling vanuit het niets op te leiden naar een verantwoordelijke bestuurder/bestuurster die met veel plezier terugkijkt naar de opleiding.

Ik kom je ophalen in een Seat Arona Style Business, voorzien van heel veel extra’s. Een auto waar iedereen wel zijn plekje kan vinden. Of je nu lang of klein bent!

Dat is heel verschillend en erg afhankelijk van de leerling in de auto. De ene leerling heeft al wel eens eerder gereden (gelest) en voor een ander is het de eerste keer, dan is het best wel spannend. We pakken alles stap voor stap op, in alle vrijheid en vrijblijvendheid. Wil je beginnen op een rustig stukje weg, is dat geen probleem. Wil je direct wegrijden bij je huis, is dat ook geen probleem. Samen overleggen we wat we gaan doen. Uiteraard ga ik je van alles uitleggen en gaan we een eindje rijden, zodat ik kan zien wat je allemaal al kan. Ook gaan we een opdracht uitvoeren, wellicht de rotonde rond en als je al wat ervaring hebt ook een stukje autoweg over. Hierna kan ik een inschatting maken hoeveel lessen jij nodig hebt. Na de proefles geef ik je de nodige informatie mee en hoop ik dat je snel contact met mij opneemt om te starten met de rijlessen.

Een les bij mij moet behalve leerzaam en bovenal veilig ook ontspannen en gezellig zijn! Ik herhaal de stof veel, zodat we niks aan het toeval overlaten. De verrichtingen worden veelvuldig herhaald, zodat je op alle mogelijke situaties bent voorbereid en deze op de juiste wijze weet aan te pakken. Ik heb veel geduld en zal altijd op een positieve manier feedback geven. Je kunt in een leertraject geen fouten maken. Is fouten maken niet falen? NEE! Fouten maken is nodig om te iets te leren en te groeien! Ik pas de les altijd aan jou aan, want iedereen is anders en dus uniek. Jij bent belangrijk en ik wil jou op een plezierige wijze zo snel mogelijk alles leren om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer te kunnen laten deelnemen.

Muziek hoort erbij, maar wel op de achtergrond. (En soms een keer gek doen) Je mag altijd je eigen muziek meenemen op een USB of streamen via je telefoon.

Ik mag graag weg op de racefiets, 3 x per week, zo nu en dan vissen en lekker wandelen met onze hond. En voor een goeie film (Netflix) ben ik ook te porren.

Mijn doel is om jou zelfstandig en veilig te leren autorijden. Gedurende de lessen is het belangrijk om een leuke sfeer te hebben en op de belangrijkste momenten serieus te zijn. Zo creëer ik leuke sfeer waardoor jij je op je gemak gaat voelen. En dat komt ten goede aan jouw prestaties. Enne bij mij in de auto maak je geen fouten, ik praat dan over een leermoment!

Ik geef rijles in de regio Groningen, Bedum, Bakkeveen, Norg en Zuidwolde

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!